Polat Akýn Ýlköðretim Okulu, Nizip Ticaret Odasý Sponsorluðu'nda yapýlan "Ýlköðretim Okullarý 6. 7. ve 8. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý"nda ilçede birçok baþarýlý okulu geride býrakarak, finale kalmayý baþardý. Bilgi Yarýþmalarýnda üstün gayret göstererek, isteyince her þeyin olabileceðinin örneðini gösteren Polat Akýn Ýlköðretim Okulu Öðrencileri, birer kol saati ile ödüllendirildi. Öðrenci, Öðretmen ve Okul Ýdarecilerini ziyaret eden Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, baþarý ve teþekkür dileklerini sundu. Bilindiði üzere, Polat Akýn ilköðretim Okulu'nun kenar mahallede bulunan bir okul olduðunu söyleyen Mahmut Kurt þöyle devam etti.
"Kenar mahalledeki okullarýmýz yoksulluk edebiyatý yaparak kenar mahalledeki öðrencilerin baþarýsýz olacaðý fikri içerisindeler. Polat Akýn Ýlköðretim Okulu, bu fikri geride býrakarak baþarýyý yakalamýþtýr. Baþarýda emeði geçen Öðretmen, Öðrenci ve Okul Ýdaresini kutluyorum" dedi.
Konuþmalarýn ardýndan, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürleri Celal Eðilmez, Metin Kýlýçparlar, Abdullah Daðlý, Mehmet Ertekinoðlu ve Okul Müdürü Nihat Þanlý ile birlikte öðrencilere Okul Ýdaresi tarafýndan alýnan kol saatlerini vererek tebrik etti.
![]()