Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu tarafýndan yapýlan yazýlý açýklamada,12 Haziran 2011 tarihinde yapýlacak Milletvekili Genel Seçimlerinde Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ'ýn, CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayý olacaðý için, Meclis Baþkanlýðý ve Meclis Üyeliði görevlerinden istifa ettiðini belirtti. Bu nedenle Meclis Baþkan Yardýmcýsý Ali Sarý Baþkanlýðý'nda yapýlan, Olaðanüstü Meclis Toplantýsý'nda gizli oy, açýk tasnif usulü ile meclis üyeleri arasýnda Meclis Baþkanlýðý seçimi yapýldýðýný kaydeden Serpil Gündoðdu, Seçime katýlan Meclis Üyelerinin oy birliði ile Meclis Baþkanlýðýna Mustafa Doktoroðlu'nun seçildiðini belirtti.

Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý'na seçilen Mustafa Doktoroðlu, seçime katýlan Meclis Üyelerine teþekkür ederek, Yönetim Kurulu ile birlikte Nizip'in ve Nizip Ticaret Odasý'nýn geliþmesine katkýda bulunacaðýný belirtti.

Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise yaptýðý konuþmasýnda, 19 Yýldan beri birlikte görev yaptýðýmýz Abdullah Altýnbaþ, Milletvekili Aday Adayý olacaðýndan görevinden ayrýlmýþtýr. Bu nedenle yapýlan seçim sonucunda Meclis Baþkanlýðýna seçilen Mustafa Doktoroðlu'nu tebrik ediyor, yeni görevinde baþarýlar diliyorum" þeklinde konuþtu. Özyurt ayrýca, Nizip Ticaret Odasý çatýsý altýnda Nizip sanayicilerimize ve üyelerimize faydalý bir þekilde çalýþmalarýmýza uyumlu bir þekilde devam edilecektir" dedi.