"64. Verem Eðitimi ve Propaganda Haftasý" nedeniyle düzenlenen "Resim, Þiir ve Kompozisyon Yarýþmasý" sonuçlandý. Yahya Altýnbaþ Lisesi Öðrencisi Yýlmaz Koca Resim dalýnda Ýl Ýkincisi olurken, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Alperen Kýlýçparlar Ýl Üçüncüsü oldu. Ýlköðretim Okullarý Arasý Þiir Dalýnda ise Yeni yazý Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Özge Bakýr Ýl Üçüncüsü, Liseler Arasý Þiir Dalýnda Hasan Çapan Anadolu Lisesi Okulu Öðrencisi Alperen Ýmamoðullarý Ýl Birincisi, Anadolu Öðretmen Lisesi Öðrencisi Sait Þahin Ýl Üçüncüsü ve Kompozisyon dalýnda Cumhuriyet Lisesi Öðrencisi Derya Ekici Ýl Ýkincisi olmayý baþardý. Ýl genelinde yapýlan yarýþmalarda Ýlçemiz Okullarýndan katýlan öðrencilerimiz böylece, toplam 11 ödülün 7'sini, ilçeye kazandýrmýþ oldu. Bu nedenle Nizip Kaymakamlýk Konferans Salonu'nda yapýlan Ödül Töreninde, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Kaymakam Vekili Ýsmail Pendik ve Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan baþarý sahibi öðrencilere, onlara öncülük eden Öðretmen ve Okul Yöneticilerine birer Baþarý Belgesi takdim edildi.