Alp abim resimler gerçekten harika sizin her zaman resimlerinizi görmek isteriz...
Alp abim resimler gerçekten harika sizin her zaman resimlerinizi görmek isteriz...
BU SICAKTA O KARLI FOTOGRAF ÝÇÝMÝZÝ SERÝNLETTÝ KARDEÞ SAOLSIN KOPYALAYIP DUVAR KAGITI YAPIYORUM TEÞEKKÜRLER
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Gündüz Nizip'i görmeye hasret olanlar için çok kýymetli þeyler bunlar..... Teþekkürler abicim....
Ayrýca helal olsun size abi.... Ben bir smile atmaktan acizim... Gerçekten büyük bir emek...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
<div align="justify" KARDEÞ FOTOLAR ÝÇÝN TEÞEKKÜRLER,BUNLARDAN DAHA ÝYÝYSÝ OLAMAZDI,NÝZÝP'E BÝR AN GÝDÝP GELDÝM....</div
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
ben sizlere teþekkür ederim arkadaþlar bana bukadar sýcak bir arkadaþlýk ortamý sunduðunuz için selamlar.
ALP KARDEÞÝM ÇOK ÇOKTEÞEKÜRLER.FOTOÐRAFLAR SÜPER ÖZELLÝKLE KARLI OLANLALAR ELLERÝNE SAÐLIK
KENDÝMÝ BÝRAN NÝZÝPTE GÝBÝ HÝSSETTÝM tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-frown[/IMG] .
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Karlý resimler bana ait,hatta tüm resimler bana ait,Alp27 çaldý benden.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Valla iyiki çalmýþ![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
SENÝN CEKDÝÐÝNE YEMÝN EDERMÝSÝN ORHAN KARDEÞ FARZEDELÝMKÝ SEN CEKTÝN NEDEN SÝTEYE ATMADIN SANA CEZA KESMEKLAZIM ADMÝN ABÝM GEREKEN CEZATI VERÝR..................................!
Çalmak yok ödünçÇALMIÞ))
gökhan kardeþ geldiðinde gördün orhana 500 e yakýn resim verdim sende buna þahit oldun doðrumu sonra sen ben yok Nizip com sakinleri var
Alp, dostum geçmiþine rahmet, gurbette helede Vatandan uzakta bu resimlerin kýymeti daha iyi biliniyor.
Orhan'ým sana da çok teþekkürler.
Ne mutlu bizlere ki bizlerin Memleket hasretini gidermek için uðraþan sizler gibi dostlarýmýz var.
arkadaþlar daha çok resim göndermenizi bekliyoruz.
.