[ame="http://maps.google.com/maps/ms?key=ABQIAAAAO-1kA1FoUq3gFSuTtpMHrhRC2qz_Hx5fn6iywbYQvn-3ujr31RSEfXWaME--KDdVQXKtGxX3KyTF2g&hl=tr&msa=0&msid=217766964301791395549.0004420cb55a11d3bed97&ie=UTF8&ll=36.969061,37.887425&spn=0.021498,0.038409&t=h&z=15"]Nizip Haritasý - Google Haritalar[/ame]
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Emegi gecen herkese teþekkur ederim,nizipi cok özledim,yurt dýþýnda oldugum için hemen bir haber gorsem týklarým.
Hayýrlý olsun, emeði geçen herkese çok teþekkürler...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Emegi geçen herkese çok teþekkürler özelliklede Kasým kardeþimizin yaptýgý çalýþmalardan dolayý çok teþekkürler baþarýlarýnýn daim olmasý dilegi ile
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hayýrlý olsun.Adminim ballar ne zaman çýkacak![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kanka ballar çýktýmý yanýna da tereyaðý kaymak alýr bir nizip com buluþmasý yaparýz deðilmi..)
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
![]()
Hancaðýz Baraj Göleti yakýnlarýna kurulan ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý'nýn giriþimleri sonucunda ilk fidanlarý dikilen Bal Ormaný kuruldu. 50 hektar alan üzerinde kurulan Bal Ormaný'nda çok sayýda aðaç çeþitleri dikilerek, Nizip'te bal üretimine katký saðlayacak. Kaymakam Yaþar Karadeniz 1 yýl önce bir fikir olarak ortaya çýkan Bal Ormaný'nýn yapýlabilecek iþler arasýnda olan bir çalýþma olduðunu belirtti. Bu kapsamda Bal Ormaný yapýlacak olan alanlarýn araþtýrýldýðýný ve yapýlan araþtýrmada Hancaðýz Barajý'nýn kýyýsýna yapýlmasýnýn uygun görüldüðünü söyleyen Kaymakam Karadeniz, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý'nýn gayretleriyle Nizip'e kurulan Bal Ormaný'na bugün ilk fidaný dikiyoruz" diyerek çalýþmada emeði geçenlere teþekkür etti.
Milletvekili Mehmet Sarý ise; Ýlçeye kurulan Bal Ormaný sadece Nizip'in bal üretimine katký saðlamayacak, ayný zamanda bölgenin tümüne hitap edebilecek bir Bal Ormaný haline gelecek" diyerek bu çalýþmanýn ortak akýl ile ortaya çýktýðýný ve ilçede ortak akýl ile elde edilen birçok çalýþmanýn da hayata geçirildiðini belirtti. Bal Ormaný'nýn bölgedeki balcýlýðý geliþtirmesine ön ayak olacaðýný vurgulayan Milletvekili Sarý, oldukça önemli olan proje kapsamýnda ilkini kurduðumuz bal ormanýnýn devamýnýn da geleceðini söyledi.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý yaptýðý açýklamada, "Nizip ilçesi Gaziantep ilinin gözde ilçelerinden biridir" diyerek, Nizip'i bu güzel çalýþmalarýndan dolayý kutladýðýný vurguladý. Ormancýlýk konusunda yapýlan tüm çalýþmalarý önemsediklerini ve desteklediklerini kaydeden Vali Kamçý, burada yapýlan 50 hektarlýk alanda aðaçlandýrma yaparak, Bal Ormaný'na dönüþmesini önemsiyoruz" diye konuþtu.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Bal Ormaný'nýn ilçeye kazandýrýlmasýnda fikir sunan TÜMSÝAD Nizip Þube Baþkaný Kasým Böler'e Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý tarafýndan Plaket takdim edildi.
Bal ormanýndaki program fidan dikimiyle son buldu.
Düzenlenen Programa Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Halil Mazýcýoðlu, Mehmet Erdoðan, Özlem Müftüoðlu, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, çok sayýda Öðretim Görevlisi, Bürokrat ve vatandaþlar katýldý.
![]()
nrtmedya.com
Genç Osman eþliðinde fidan dikimi heralde daha bir þevk katmýþtýr.Emeði geçenlerden Allah razý olsun.
mechullll
Neticede bal tutan barnaðýný yalar dimi?
siz þimdiden Kasým kardeþimize yaklaþýnda Balý üretin sonrada bal yalarsýnýz Heheheeeeeeeeeee
Hem sonra Deliye bir parmak bal yalatmýþlar Çarþýda katran býrakmamýþ
Selamlar güzel kardeþlerime
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM