![]()
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Nizip'te Ýlçe adýna gerek merkezi yönetim, gerek Nizip Belediyesi tarafýndan yapýlan hizmetleri yerinde görerek yetkililerden bilgi aldý. Vali Kamçý'nýn ilk duraðý köprülü kavþak çalýþmalarý oldu. Burada yapýlan çalýþmalarý yerinde inceleyen Vali Kamçý, ilçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz ve firma yetkililerinden bilgi aldý.
![]()
Vali Kamçý daha sonra "Zeugma Çatýlý Müze, Zeugma Ýskele Alaný, Kredi Yurtlar Kurumu tarafýndan yaptýrýlan ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Kampusü içinde yer alan Öðrenci Yurdu Ýnþaatý'ný, Tapu Kadastro Müdürlüðü Yeni Hizmet Binasý Ýnþaatý'ný, Sosyal Yardýmlaþma Dayanýþma Derneði tarafýndan yapýlan Öðrenci Yurdu Ýnþaatýný, Anadolu Öðretmen Lisesi yeni Eðitim Binasýný, Nizip Adliye Sarayý Ýnþaatýný, Kýbrýs Mahallesine yapýlan Gençlik ve Toplum Merkezi Ýnþaatý"ný, gezerek yapýlan ve yapýmý devam eden çalýþmalarý yerinde inceledi.
![]()
Vali Kamçý'nýn son gezisi ise Nizip Ticaret Odasý tarafýndan Organize Sanayi Bölgesi'ne yapýlan aðaçlandýrma çalýþmasýný inceledi. Gezi heyetiyle belirlenen alana ilk fidaný, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ile birlikte diken Vali Kamçý, burada yapýlan çalýþmalarýn da hayýrlý olmasýný diledi.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, incelemeleri esnasýnda çocuklarý da unutmayarak onlara çikolata daðýttý.
![]()