Dr. Mehmet Özaslan'ýn 1987 yýlýnda ölen kardeþi Dr. Ahmet Özaslan anýsýna, Nizip ilçesine baðlý Sekili beldesinde yaptýrýlan kütüphaneyi açtý. ...

Kaynak...

Dr. Mehmet Özaslan tarafýndan, Nizip Ýlçesine baðlý Sekili Kasabasýnda, kardeþi Merhum Dr. ... Nizip Ýlçesi Sekili Kasabasýnda yapýlan açýlýþ törenine, ...

Kaynak...

Nizip'e baðlý Sekili Beldesi'nde kütüphane açýlýþý yapýldý. Gaziantep Üniversitesi Rektör Danýþmaný ve Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan'ýn kardeþi adýna yaptýrdýðý Stajer Ahmet Özaslan Kütüphanesi törenle hizmete açýldý.

Kütüphanenin açýlýþ törenine Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Halil Mazýcýoðlu, Mehmet Erdoðan, Özlem Müftüoðlu, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Çetin, Öðretim Görevlileri, Bürokratlar ve vatandaþlar katýldý.

Törende konuþma yapan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Prof. Dr. Mehmet Özaslan'a Sekili Belde'sine yaptýðý bu hizmetten dolayý teþekkür etti. Daha sonra Vali Kamçý ve Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Sekili Belediye Baþkaný Saffet Kanpolat'la imza protokolü yaparak, Kütüphaneyi Sekili Belediyesi'ne teslim ettiler.

Kütüphaneyi yaptýran Prof. Dr. Mehmet Özaslan; "Sekili Belde'sinde kardeþimin anýsýna yaptýrdýðým kütüphane için mutluyum, inþallah buradaki gençler buradan faydalanýrlar" dedi.