Gaziantep Sanatçýlar Derneði (GANSAD) çeþitli Sanat ile uðraþan vatandaþlarý ayný çatý altýnda buluþturma amacýyla kuruldu. Gaziantep Sanatçýlar Derneði yaptýðý ilk toplantýsýnda Yönetim Kurulu Üyelerini ve görevlerini belirledi. Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna GANSAD kurucusu olarak Ahmet Onurlu, Baþkan Yardýmcýlýðýna ise Hasan Saðlam, Hüseyin Kaya, Ýbrahim Kýlýç, Endam Koçak, Kamil Bozkaya ve Mehmet Akkurt seçildi. GANSAD Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Onurlu yaptýðý açýklamada, Gaziantep'e böyle bir derneði kurmanýn mutluluðu içinde olduðunu ve emeklerinde dolayý, Gaziantep Valiliðine, Gaziantep Ýl Dernekler Müdürlüðü Yönetim Kurulu Üyelerine teþekkür ettiðini söyledi. Ahmet Onurlu, Bizler sanatla uðraþan ve uðraþmak isteyen tüm arkadaþlarýmýzýn haklarýný ve bir arada toplanmalarýný saðlamak amacýyla kurulduk. Gaziantep'te faaliyet gösteren diðer derneklere istinaden daha özverili çalýþarak Gaziantep'teki sanatçý arkadaþlarýmýza tam anlamýyla destek olacaðýz" dedi. Görevimizin zor olduðunun bilincindeyiz, ama bunun üstesinden hep birlikte geleceðimize inanýyorum" diye konuþan Ahmet Onurlu, Yönetim Kurulu Üyelerine baþarýlar dileyerek, yollarýnýn açýk olmasý temennisinde bulundu.