Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evi Toplantý Salonu'nda 2010 -2011 Öðretim Yýlý 9. Sýnýf Öðrencilerin katýlacaðý "Liseler Arasý Bilgi Yarýþmasý" kura çekimi yapýldý. Konuyla ilgili açýklama yapan Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Nizip Belediyesi Sponsorluðu'nda yapýlacak olan Liseler Arasý Bilgi Yarýþmasý'nýn Nizip Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonu'nda yapýlacaðýný ve 4 Nisan 2011 tarihinde baþlayýp, 8 Nisan 2011 tarihinde sona ereceðini söyledi. "Liseler Arasý Bilgi Yarýþmasý"na ilçeden toplam 15 Ortaöðretim Okulu ve bu Okullardan 3 asil, bir yedek öðrenci katýlacaðýný belirten Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Sponsorluðundan dolayý Nizip Belediyesi yetkililerine teþekkür etti.

Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað ise, Ýl ve Ýlçe genelinde eðitim seviyesini yükseltmek ve baþarý oranlarýný artýrmak için yapýlan bu tür faaliyetlere Nizip Belediyesi olarak sponsor olmak bizler için çok önemli bir görev" dedi. Bu kapsamda birinci olan Okul Öðrencilerine birer adet Cumhuriyet Altýný 2. olan Okul Öðrencilerine birer adet Yarým Altýn ve 3. ve 4. olan Okul Öðrencilerine ise birer adet Çeyrek Altýn verileceðini ifade eden Karadað, "Tüm okullarýmýza baþarýlar diliyorum" þeklinde konuþtu. Kura çekimine Nizip Belediyesi Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Milli Eðitim Müdür Vekili Metin Kýlýçparlar, Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Milli Eðitim AR-GE Sorumlusu Zülküf Efeoðlu ve Okul Müdürleri katýldý.

Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü Toplantý Salonu'nda 2010 -2011 Öðretim Yýlý "Ýlköðretim Okullarý Arasý Bilgi Yarýþmasý"nýn kura çekimi saat 10.00'da yapýldý. Sponsorluðunu Nizip Ticaret Odasý'nýn yapacaðý 6. 7. ve 8. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý 21 Þubat 2011 tarihinde baþlayacak. Yapýlacak Bilgi Yarýþmasý sonunda ödülleri açýklayan Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Nizip Ticaret Odasý tarafýndan birinci gelecek Okulu temsil eden öðrencilere birer Cumhuriyet Altýný, ikinci gelecek Okulu temsil eden öðrencilere birer Yarým Altýn 3. ve 4. gelecek olan Okulu temsil edecek öðrencilere de birer çeyrek altýn verileceðini söyledi. Ayrýca birinci gelecek olan Okula Cumhuriyet Altýnýnýn yaný sýra Diz Üsttü Lap-Top Bilgisayar ve Plaket verileceðini belirten Serpil Gündoðdu; "Daha þimdiden baþarýlar diliyorum" dedi. Kura çekimine Nizip Milli Eðitim Müdür Vekili Metin Kýlýçparlar, Þube Müdürleri Abdullah Daðlý, Celal Eðilmez, Nizip Milli Eðitim AR-GE Sorumlusu Zülküf Efeoðlu ve Okul Müdürleri katýldý. Bilgi Yarýþmasý, Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Toplantý Salonu'nda yapýlacak.