Degerli nizipli hemþerilerimz þubat ayý ndaki geleneksel kahvaltýmýz 6 þubat 2011 pazar günü sayýn. Aydýn erbay tarafýndan güngören dernek merkezinde verilecektir tüm hemþerilerimiz davetlidir güngören nizipliler dernek baþkný ve yönetim kurulu
Degerli nizipli hemþerilerimz þubat ayý ndaki geleneksel kahvaltýmýz 6 þubat 2011 pazar günü sayýn. Aydýn erbay tarafýndan güngören dernek merkezinde verilecektir tüm hemþerilerimiz davetlidir güngören nizipliler dernek baþkný ve yönetim kurulu
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
Valla hiç gelesim yok.. Millet mal bulmuþ maðribi gibi saldýrýyor. Çevre lokantalara gelen müþteriler bile, Býrakýn Nizipli olmayý Gazianatepli bile deðiller.
"Bedeva yemek daðýtýlýyormuþ" deyip dalýyorlar dernekten içeriye.
Kendi yöremin lezzetini tadayým düþüncesiye, Ben taa Pendik'ten kalkýp geliyorum ve bu sebeplere mütevallit kaç kez aç kaldým.
Bu durmu dernek yetkilisi arkadaþlarýn kontrol altýna almasý gerek. Aksi takdirde.. Dernek bir "aþevi" görüntüsüne döner.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Dernek üyelere üye kartý verip durumu olanlardan düzenli cüzi bir miktar yýllýk üyelik bedeli toplasa katýlýmý kontrol etmek daha kolay olur. Üye kartý olmayanlar gelemezler. Maksat katýlýmý kontrol etmek ve etkinliði daha verimli hale getirmekse bunu öneririm. Durumu olmayan garibanlar varsa onlardanda yýllýk üyelik ücreti sembolik 1 TL olarak alýnabilir. Selamlar. Saygýlar.