Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu'nda düzenlenen "Okuma Yazmanýn Önemi" konulu toplantý saat 10.30 da yapýldý. Toplantýya Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Milli Eðitim Ar-Ge Sorumlusu Zülküf Efeoðlu'nun yaný sýra çok sayýda veli katýldý. "Okuma Yazmanýn Önemi" konulu toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt yaptý. Okumanýn önemi üzerinde duran Mili Eðitim Müdürü Kurt, okuma yazma bilmeyen velilerimize yönelik açýlan bu kurslara velilerden katýlým istedi. Ýlçemizde okuma yazma bilmeyen tüm vatandaþlarýmýzýn en yakýn okula müracaat ederek, Okuma Yazma Kurslarýna katýlmalarýný isteyen Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý ise, kursa katýlacak olan vatandaþlarýmýzýn kurs saatlerini sorun haline getirmemelerini istedi. Nizip'te okuma ve yazma bilmeyen kalmayacak diye konuþan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Suna Sertpolat ise konuþmasýnda, okuma ve yazma bilmenin önemine deðindi. Bu konuda kararlý olduklarýný söyleyen, Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, toplantýya gösterilen ilgiden dolayý katýlýmcýlara teþekkür etti.
![]()