Nizip'te baþarýlý okul, idareci ve öðretmenler ödüllendirildi.
Kaymakam Yaþar Karadeniz, ödül töreninde yaptýðý konuþmada, baþarýlý okul, idareci ve öðretmenlerin ödüllendirilmesinin eðitime iliþkin sorunlarýn çözümü ve eðitimde baþarýnýn artmasýna katký saðladýðýna inandýðýný söyledi.
Ödül almaya hak kazanan okul, idareci ve öðretmenleri kutlayan Karadeniz, baþarýlý okul, idareci ve öðretmenlere plaketlerini verdi.
Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu sýnýf öðretmeni Hüsnü Kýtay ''Kasým ayýnýn baþarýlý öðretmeni'', beden eðitimi öðretmeni Yýldýrým Beyazýt ise ''Aralýk ayýnýn baþarýlý öðretmeni'' seçildi.
Törende, ''Kasým ayýnýn baþarýlý okulu'' ödülü Ali Alkan Ýlköðretim Okulu'na, ''Aralýk ayýnýn baþarýlý okulu'' ödülü de Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu'na verildi.
Ayrýca, ''Kasým ayýnýn en baþarýlý idareci'' ödülüne Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdür Yardýmcýsý Hasan Ceylan, ''Aralýk ayýnýn en baþarýlý idarecisi'' ödülüne de Ýmal Hatip Lisesi Müdür Yardýmcýsý Mehmet Ünal layýk görüldü.
Kaymakamlýk konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ile þube müdürü Metin Kýlýçparlar da katýldý.