Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Toplantý Salonunda düzenlenen Belge Töreni'ne Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'in yaný sýra Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý ve Basýn Mensuplarý katýldý. Gazeteciler ile bir araya gelen Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, onlarla yakýndan ilgilenerek, sorunlarýný dinledi. Ýlçemizde yapýlan her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerin halka ulaþmasýnda, Basýn Mensuplarý'nýn büyük katkýsý olduðunu belirten Kaymakam Karadeniz, Belge Töreni'nde sözlerine þöyle devam etti.

Kamu Kurumlarýnýn yapmýþ olduðu hizmetleri iþ yoðunluðu demeden halkýmýza ulaþtýran ve Kurumlarýmýzýn daha þevkle hizmet etmelerini saðlamalarýnda büyük emek sarf eden Ulusal ve Yerel Basýn Temsilcileri'ni kutluyor ve baþarýlar diliyorum" dedi.Gazeteciler adýna bir açýklama yapan Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise, Nizip'te gazetecilerin ilk defa Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan hatýrlandýðýný, bu durumunda gazeteci arkadaþlarýmýzý onurlandýrdýðýna inandýðýný söyledi. Davranýþýndan dolayý Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e teþekkür eden Osman Alpaslan; "Gazetecilerin unutulmamasýný, onlarýnda bir kamu hizmeti yaptýklarýný ve sürekli hatýrlanmalarýný diliyorum" dedi. Programýn sonunda Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý tarafýndan; Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan'a,NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy'a, NRT Ana Haber Spikeri Mahir Teldüzen'e, NRT Kameramaný Abekir Turan'a, NRT Muhabiri Ýrfan Aydoðdu'ya, Kanal 5 Nizip Temsilcisi Halil Sarýkaya'ya, Yeþil Nizip Gazetesi sahibi Bülent Çetinel, Genel Yayýn Yönetmeni Levent Çetinel ve Muhabir Mehmet Utkan ile Bizim Nizip Gazetesi sahibi Ýsmet Kýlýç'a birlikte birer Teþekkür Belgesi takdim edildi.