AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Devlet Hastanesi'nde Yatan Hastalarý Ziyaret Etti ve Bazý Ýncelemelerde Bulundu.
Devami...
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Devlet Hastanesi'nde Yatan Hastalarý Ziyaret Etti ve Bazý Ýncelemelerde Bulundu.
Devami...
Hayýrlýsýyla Saðlýk Bakanlýðýna geçtim,þimdi sýra Nizip'e gelmekte.Ýnþaallah ona da az var gibime geliyor...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
![]()
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Devlet Hastanesi'nde yatan hastalarý ziyaret etti ve bazý incelemelerde bulundu.
Sarý, Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkan Yardýmcýlarý Latif Karadað ve Fatih Uzunaslan ile birlikte Nizip Devlet Hastanesi'ne gelerek önce hastane yönetimiyle görüþtü. Daha sonra hastanede poliklinik önünde bekleyen hastalar ve yatan hastalarla bir araya gelen Sarý, onlarla yakýndan ilgilendi.
Milletvekili Sarý, hasta ziyaretlerinin ardýndan Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi ile birlikte yeni yapýlan ameliyathaneyi gezdi ve yapýlan yenilikler ile ilgili incelemelerde bulundu.
Sarý, yaptýðý açýklamada, Nizip Devlet Hastanesi'ni 8 yýl öncesiyle bugünkü konumunu karþýlaþtýrýldýðýnda ''hizmetler konusunda ve yapýlan yenilikler konusunda adeta bir destan yazdýðýný'' belirterek, ''Halkýmýzýn desteði ile AK parti hükümetinin iktidara gelmesi ve bizleri seçmeleriyle birlikte gerek Türkiye gerek Gaziantep gerekse Nizip'te saðlýk, eðitim, ulaþým ve birçok konuda hizmetleri en üst seviyeye çýkardýk'' dedi.
Ýlçede saðlýk konusunda yapýlanlarý anlatan Sarý, þunlarý kaydetti:
''2002 yýlýnda 16 uzman hekim ile hizmet veren Nizip Devlet Hastanesi bizim iktidara gelmemiz ile birlikte uzman hekim sayýsý 41 oldu, daha önceleri 13 pratisyen hekim ile Nizip ve yakýn çevrede bulunan vatandaþlara saðlýk hizmeti veren pratisyen hekim sayýsýný 63'e, 23 olan ebe sayýsýný 70'e, 23 olan hemþire sayýsýný 110'a çýkardýk. Saðlýk konusunda sadece hekim ve çalýþan sayýsýný artýrmadýk. 2002 yýlýnda Nizip'te sadece 1 ambulans vardý ve bu sayý yetersizdi. Ancak biz göreve geldiðimizde 1 olan ambulans sayýsýný 3' e çýkardýk. Þu anda tüm branþlarda olmak kaydýyla hem poliklinik hem polikliniklerde görev yapan hekim sayýsýný artýrarak hastalarýmýzý yormadan ve fazla bekletmeden þifa daðýtýlýyor. Bu konuda Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi Mehmet Cengiz Öztop ve tüm hastane çalýþanlarýna yapmýþ olduðumuz hizmetleri kullanarak halkýmýza en üst seviyede saðlýk hizmeti sunduklarý için teþekkür ederim.'
![]()
![]()
nrtmedya.com
Sebep olandan Allah razý olsun. Hastalarýn dualarý yeter.
40 taneden fazla uzman varmýþ, 4 tane cerrah varmýþ, birçok rapor ilçemizden alýnabiliyor.
yani az iþ deðil bunlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Asiýnda saglýkta yapýlan çok harika bir çalýþma ancak hekimlerimiz biraz daha insan ve hastalýgýný önemserse çok daha güzel olacak diye düþünüyorum.Nizip için bir nimet.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih hocam zaman hizmet zamanýdýr,haydi hazýrlan Nizip'e gidiyoruz![]()
Di hadi bakalým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Valla Tedaþ özelleþip'te bizi devlet personel havuzuna attýklarýnda ben özellikle saðlýk bakanlýðýný istedim ki Nizip'e dönüþ daha kolay olsun.Baþka kurumlara geçseydim gelmem imkansýz olabilirdi.Ýþin doðrusu eþimin 15 yýldýr öðretmenlik yaptýðý özel ana okul zar zor ayakta duruyor sanýrým seneye açýlamayabilir,o zamanda tek maaþla büyükþehirde zor olur deyip bahaneyle hoppp Nizip'e...
Hayýrlýsý abim...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýnþallah Menes kardeþim her þey hakkýna hayýrlý olsun,benim pilim bitmiþ yaþlandým artýk amma güzel Nizibime ve Nizipli kardeþlerimin her zaman hizmetindeyim.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM