bu derneðimizin bütün çalýþmalarý,diðer derneklerimizde olduðu gibi,burda da þefaf olacak ,dolayýsý ile halka açýk olacak..
bu derneðimizin bütün çalýþmalarý,diðer derneklerimizde olduðu gibi,burda da þefaf olacak ,dolayýsý ile halka açýk olacak..
çalýþmalarýnýz da baþarýlar. iyi varsýn hocam. Selam ve Dua ile
NE MUTLU YARDIMA MUHTAÇ OLANA YARDIM ELÝ UZATABÝLENE, EMEÐÝ GEÇEN HERKESE TEÞEKKÜR EDÝYORUM..
teþekkürler mehmet bey,20.01.2007 günü genel kurulumuza bekleriz.
kurula kadar yeni üye alýmlarýnýz var mý sayýn baþkan? Çevremde tanýdýðým bitr çok insan bunu soruyor.Yoksa kongreden sonra mý üye alýmý yapýlacak?Ayrýca yönetimde bir revizyon olacak mý?Sayýn Aksoy da cevap verebilir.Aydýnlatýrsanýz sevinirim.selamlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
tebrikler s.ahmet hoca.gerçekten güzel bir iþ yapýyorsun.çocuklar konusunda duyarlý olman sevindirici.
yalnýz sayýn baþkan size bir sorum va...bir sevgide kaç gül kokusu vardýr?
hocam güzel olurrr iyi düþünceni zyerinde bi karar boþ yere dernek açanlar sizleri örnek alsýnlar benceee:P:P.
alýntý:
"quote" dabbe demiþki:
hocam güzel olurrr iyi düþünceni zyerinde bi karar boþ yere dernek açanlar sizleri örnek alsýnlar benceee:P:P. BEN BU DERNEÐÝN KURUCUSUYUM
bu dernek gercekten ilcemýz için çok ýyý býr hýzmet herkese tesekkur.BU ARADA AHMET ABÝ ÇOKTAN BERÝ ZUKAK ETKÝNLÝGÝ YAPMIYORSUNUZ.ESKIDEN TÝYATRO FALAN GETITIRDINIZ YÝNE ÝSTERÝZ
Anne babasý tarafýndan býrakýlmýþ ve nineleri tarafýndan bakýlan iki küçük bebeðe ve ailesine dernek olarak bir yardým kampanyasý baþlatmaktayýz. Deðerli dostlarýn bu konuda yardýmý olursa seviniriz.Hesap numaramýz; 00158007286789508 vakýf bank
Dernek olarak yeni bir çalýþmamýz da GERÝ DÖNÜÞÜM KAMPANYASI" þeklindedir. Bu çalýþma ile kullanýlmamýþ veya küçülmüþ elbiseleri ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrmayý amaçlamaktayýz. Bu konuda yardýmlarýnýzý bekliyoruz. Derneðimizin adresi; Belediye Ýþhaný 2. kattabelamýz "Çocuklarý koruma ve Topluma Kazandýrma Derneði" olarak asýlý bulunmaktadýr. Çay içmeye ve sohbete de bekleriz..
SEVGÝLÝ AHMET ABÝ BURSA DA FAKÝR VE MUHTAÇLARA YARDIM DERNEÐÝNDE 6 AY KADAR GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIÞTIM ÝNANIN ÝNSANI KENDÝNE GETÝRÝYOR.O ÝNSANLARA BÝRAZCIK YARDIMINIZIN BULUNMASI VE O ÝNSANLARA YARDIM ETTÝÐÝNÝZ DE O GÖZLERÝNDEKÝ MUTLULUK ÝNANIN BAMBAÞKA BÝRÞEY ALLAH /C.C) HÝZMETÝNÝZÝ BOÞA ÇIKARMASIN SÝZÝ MUVAFFAK EYLESÝN HÝZMETÝNÝZÝ DAÝM KILSIN.M.KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr
sevgili baþkaným,
sanýrým sosyal hizmetler il müdürlüðü ayda 200 ytl yardým ödemektedir.bu konuda da bir giriþim yapalým olmaz mý?
birde bu tür çalýþmalara tüm halkýmýzý davet ediyoruz.
bir destek te bizden olsun,tüm halkýmýzýn,sayýn AKSOY un dediði gibi üzerine düþeni yapmaya davet ediyoruz.