Mozaikler bir aya kadar gidiyor. yani gaziantep mozaik müzasinde yerlerýný alacaklar. bir hayal misali nizip e bir müze dendi millet vekilleri mozaikler gitmeyecek dedi beledýye baþkaný namus þeref sözü dedi mozaikler yerinde kalacak yerýnde sergýlenecek dedi kültür ve turizm bakaný 2 aya kadar nizip e gelecek denýldý ama herseyden önce ben dedim bu mozaýkler gazýantep müzesine gidecek diye kýmse dýnlemedý belkýde buda kim mýllet velýlýnden ýyý mý býlecek dedý evet o vekýl ama ben mýlletým tabýkýne ben býlecegým ben býlmeyecemde vekýlýmmý býlecek. zeugmaya catýlý yer yapýlýyor nýzýp e faydasý olacak dýye býr hýkaye var býr abartý var zeugmaya gelen nýzýp e gýrmeden tekrar otobandan gýdecek nýzýp e býr kuruþ býle býrakmadan dýrek gazýantep teký otelýne zeugmadan býr kazanc yok nýzýp e nýzýp e hýc býr yerden kazanc yok kýlýse býle restore edýlýyor neden turýzm ýcýnmý hayýr yarýn orayada býr rahýp atanýr hýrýstýyan lar ýbadet yapar hal hazýr kýlýse býzým ýcýn mý yapýlýyor hayýr yakýnda onuda göruruz merak etmeyýn hal hazýr kýlýse yapýlýnca o zaman gorruz avrupa uyum yasasýna uygun yapýlsýn býzým avrupadaký camýlerýmýz var onlarýnda kýlýsesý olsun nýzýp te sadece ýnsanlar kandýrýlmasýn turýzme acýlacak dýye býr zaman sonra ýbadete acýlacak býz dört kýtabý da allahýn kýtabý olarak kabul ederýz dýnlerýn hýc býrýne karsýtlýgýmýz yok herkes ýbadetýný yapar. kýmse nýzýp turýzmý dýye hýkaye okumasýn yeter ký kandýrmasýnlar ýnsanlarýmýzý yarýn oy vaktý gelýr catar. sýmalar degýssede ýnanýn yalanlarý hýc degýsmýyor. antebýn kolesý nýzýp herseyýmýzý alýrlar sýmdýye kadarda aldýlar býrakalým bu mozaýklerýde alsýnlar nýzýplý býr care.