Öðretmenler Günü’nü ,Kadirþinas milletimizin ellerini öpmeye layýk bulduðu öðretmenlerimize vefanýn bir niþanesi olarak,bu günün 24 Kasým ,olarak belirlenmesinde özel bir anlamý vardýr.
Öðretmenlik mesleðini diðer bir çok meslekten ayrýcalýklý kýlan, malzemesinde de meyvesinde de insan olmasýdýr .insanýn insan olma vasfýný ön plana çýkaran þey eðitim ve kültürdür.ufkumuzu aydýnlatan Bu aydýnlýðýn mimarlarý arasýnda sizin müstesna bir yeriniz vardýr.
Büyük bir özveri ile çalýþan öðretmenlerimiz, geleceðimizi emanet ettiðimiz gençliði yetiþtiren, verdikleri eðitimle topluma þekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileridir. Öðretmen bir sanatkârdýr, yarýnýn temelini o attýðý gibi, deðerli kiþilik hamuruna da biçim verir
Göreve geldiðimiz günden bu yana Eðitimde olmasý gereken noktada hiçbir fedakarlýktan kaçmadýk Eðitim alanýndaki tüm projelerde her zaman açýk olduk bundan sonrada ayný duyarlýlýðý göstermeye devam edeceðiz .
Nizip’de okuyan 35000 öðrenci adýna 1500 öðretmenimizi yürekten kutluyor. Bu güne kadar binlerce evladýmýzýn yetiþmesinde katkýda bulunmuþ,þefkatlerini vefa duygusunu terk ederek ebediyete intikal etmiþ olan öðretmenlerimizi de minnet ve rahmetle anýyorum. 24 Kasým öðretmenler günü bütün eðitim camiamýza hayýrlý olsun.