1988 yili mezunu arkadaslar varmi .Erdal YILDIRIM
ben1976-1977 yýlýnda yatýlýda baþladým 8yýl okudum hocalarým namýk kemal alper,neriman alper,a.kadir uluçay,mualla demiray,seher arýtürk(sarýca),pervin erkan,mehmet küçük,ismail doganer, güzel günlerdi hürmetle ellerinden öpüyorum
Arkadaþlar bende yibo mezunuyum o okulda çok güzel günlerimiz oldu. Özellikle öðretmenlerim 1. Sýnýf Öðretmenim Mustafa PÝÞKÝN, Meral TAÞIYICI, Saih OÐUZ ve Fatma ÇAM ÖÐRETMENÝM hayattalarsa saðlýk ve sýhhat vefat ettiler ise Allah'tan rahmet diliyorum .Salih hocamý yaklaþýk 1 yýl önce dördüm elinide öptüm gayet saðlýklý idi.Ortaokulda ise hocalarým Mualla DEMÝRAY,Müslüm KAHRAMAN ,Seher ARITÜRK, Pervin ERKAN. Mehmet KÜÇÜK, Emin TAHTASIZ,Hasan ÇOKBEKLER., Behsat ATASOY,Yüksel PARLAR, Kökten soyadlý bir tekniyen vardý .Ayrýca ahçý Verdi amca ,mustahdem Sýddýk Dayý Sýddýk Dayý vefat etti biliyorum Allah rahmet eylesin.Diðerleride yaþýyorsa Allah saðlýk ve sýhhat versin vefat ettilerse Allah rahmet eylesin.
nihat ben 93-94 mezunuyum herkese selamlar eski günleri çok özledim hatýrlanmak dilegiyle
12 hazýran 2013 geleneksel hale getiriyoruz tüm dostlarý ve arkadaþlarý bekliyoruz tel 0532 553 86 59 yaþar polat NÝZÝP belediyesi
POLATCAN
[QUOTE=bahriii;86049]slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanýyanlar varsa konusabýlýrýz.selametle.[