ya nizipde heryer delik deþik bune ya bir yere gidiyorsun o cukurdan kacarken öteki cukura giriyorsun nezaman degiþecek bu yollar
ya nizipde heryer delik deþik bune ya bir yere gidiyorsun o cukurdan kacarken öteki cukura giriyorsun nezaman degiþecek bu yollar
Konu nizipli01 tarafýndan (15.10.10 Saat 06:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Heheeeeeeee neresi bu?
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Baþlýðý okunca sevindim yeni balýk tesisleri yapýldýda halk burda balýk yakalacak ve yiyecek diyerek acýklamasýn da bu nerede diye bakarken çok güzel bir konuya ilgiyi cekmek için yapýlmýþ bir baþlýk olarak gördüm sevincim kýsa sürdü yani tabiri caiz ise kursaðýmýda bile tam kalmadýumarým ilgili mercilerin de dikkatini ceker en kýsa zamanda yapýlýr.Resmi büyütün çok güzel bu konu ile alaka olarak.
Baþlýðý okunca sevindim yeni balýk tesisleri yapýldýda halk burda balýk yakalacak ve yiyecek diyerek acýklamasýn da bu nerede diye bakarken çok güzel bir konuya ilgiyi cekmek için yapýlmýþ bir baþlýk olarak gördüm sevincim kýsa sürdü yani tabiri caiz ise kursaðýmýda bile tam kalmadýumarým ilgili mercilerin de dikkatini ceker en kýsa zamanda yapýlýr.Resmi büyütün çok güzel bu konu ile alaka olarak.
ya her taraf çukur birde içine su doluyor arabalar aldýrmadan geçiyor olanda moýtosiklet sürücülerine oluyor hertarafý su bana oldugu gibi
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Yeni su þebekesi döþenmeden, asfalt yapýlmaz. Buda 3 yýlý bulur !
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sevgili admin bu 3 yýllýk müjdeli habere sevindim desene bu balýklar tutulmaya devam edilecek....
þehir içi yollarýda köyyollarýndan beterdurumda her yer yamalý bazý yerde yama yok