Geçen yýl bu vakitler ben de herkes gibi bir öðrenciydim.herkes gibi bende okula sevinçle kaçýyordum arkadaþ özlemi, öðretmen özlemi ,okul özlemi olanlardan biri de bendim..Ama sabah kalktým evimizin penceresinden baktýðýmda okula koþan öðrenciler gördüm...Oldukça üzüldüm..Okulumun deðerini anladým......Çünkü herkes gibi artýk bir öðrenci sýfatýmýz yok artýk sýradan bir insanýz....Okul insanýn eðitimini,öðretimini,çevresini,iyinin kötünün ne olduðunu öðrendiði mekandýr ve bugün o mekanlarý açtýk.....
Her yýl olduðu gibi bugünde yeni bir eðitim öðretim yýlýna girdik...Çoçuklarýn okul özlemleri son buldu...Kimi çoçuklar sevinç çýðlýklarý yaparak okula koþuyor,kimileri yoksul ailenin çoçuklarý olduðundan temiz elbise giymenin mutluluðunu yaþýyorlar...Ve bugün sabah ders zilleri çalýnarak yeni eðitim öðretim yýlýna merhaba dedik..Belki Türkiyemiz de eðitim olarak herkes istediðini ,alamýyor yine de insanlarýn mutluluk kaynaðýdýr EÐÝTÝM...Tekrardan Bütün okuyan kardeþlerime ,büyüklerime yeni eðitim öðretimimiz hayýrlý uðurlu olsun...