ya nereye gidersen git cukurlar tumsekler ya nizipte aracýmýzla bir yere gidemiyecekmiyiz
ya nereye gidersen git cukurlar tumsekler ya nizipte aracýmýzla bir yere gidemiyecekmiyiz
Kanalizyasyon yapilacakmis su falan icin ondan dolayi yollara bakim fazla yapilmiyormus,sadece cukur olan yerlere yama yapiliyor simdilik,Ileride kanalizyasyon isleri bitince yollarin hepsi asfalt betonla yenilenecekmis diye duydum.Ne kadar doqrudur bilemem.
10 ayýn sonunna doðru nizip genelinde devam eden dogal gaz çalýþmalarý sona tamamlanacak ardýndan su hattý çalýþmasý baþlýyacak yeni hat döþendikten sonra sokaklarýmýz caddelerimiz yama asvalt terine beton asvalt yapýlacak
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
þahin dediðin doðru ama su hattýnýn yapýlmasý 1 yýldan fazla sürer
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hazýr çalýþmalar baþlamýþken þehrin kanalizasyon hattýný da yenileseler çok þahane olur yeraltýndaki kanalizasyon borularý çok küçük ve nizip her geçen gün büyümekte eski tesisatlar yetersiz kalýyor hergün sorun çýkýyor
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
ayrýca ben beton asvalt a karþýyým asvalt sonrasý yapýlan kazýlar ve sonrasýnda tekrar yama yapýlýyor bunun yerine kilit taþý döþenmeli bir arýza yada sorun oldugunda kilit taþýný döküp arýza giderilir ve tekrar tþlar döþenir ve her sene asvalt yapýlmaz
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Dün akevler tarafýndaydým Adnan Menderes parký civarý asvaltý yapýlýyordu.....duyurulur![]()
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
onlar yama þükrü.benim ev orda.
Bütün geliþmiþ þehirlerde artýk þehir içi sokak ve caddelerde asfalt yapýlmýyor.Asfalttan daha kullanýþlý olan kilid taþlarý tercih ediliyor..Özellikle sýcak olan bölgelerde bu taþlar hem serin kalýyor hem de þehre estetik bir güzellik saðlýyor..Ayrýca bakým onarým gibi çok sýk yapýlan elektrik-telefon-gaz-su-kanalizasyon gibi çalýþmalar sonrasýnda yama yapýlma gibi çirkin görüntülere son veriliyor..kilid taþlarý sökülüp tekrar kullanýlabilen bir yapýya sahiptir...Nizip þehir merkezinin asfalt yerine kilid taþlarý ile donatýlmasý lazým...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
ramazan abi nizip e de raylýsistem gelirmi acaba![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ