sayýn adminimize acil þifalar diler ramazan yüzü hürmetine seglýgýna kavuþmasý için dua ederiz güngören nizipliler dernegi
sayýn adminimize acil þifalar diler ramazan yüzü hürmetine seglýgýna kavuþmasý için dua ederiz güngören nizipliler dernegi
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
CENABI ALLAHTAN acil sifalar diler bir an evvel sagligina kavusmasini temenni ederim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
cok gecmis olsun.rabbim acil sifa versin.
artik bende bir anneyim:)
Yürekten þifa mesajlarýnýz için teþekkür ediyorum.
Rabbim sizleride sevdiklerinize baðýþlasýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Çok geçmiþ olsun.
Durumun nasýl ?
Ne gibi bir operasyon geçirdin ?
Þimdi nasýl operasyon geçirdigini yazsa Koca Admine abi defolu olmuþ dersiniz.
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
en azýndan bir anjio olmuþtur.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Allah razý olsun.
0342 5171254
Cumartesi gecesi iftardan sonra göðsümdeki aðrý þidddetlenince gece 01:00 de acile gittim. Hiçbir kriz belirtisi olmamasýna raðmen, gecenin geç saatinde tam tekmil nöbetlerinin baþýnda bulunan doktorlarýn dikkati ve þüphesi üzerine G.Antep devlet hastanesine sevkedildim. Ekg'min çekilmesi, Uzman doktor ve ekibinin toplanýp beni hazýrlamalarý çok kýsa bir zamanda oldu. Yapýlan anjiyoda bir damarýmýn %100 týkanmýþ olduðu ve krizin henüz baþladýðý belli oldu. Balonla açýlan damar içerisine bir stent yerleþtirildi. 2 gün yoðun bakýmda, 1 gün müþahedede kaldýktan sonra aileme çocuklarýma sizlere kavuþtum. Þimdi kýsa zamanlarada iþime gidip geliyor ve öðleden sonralarý evimde istirahat ediyorum.
Her iki hastanedeki ekiplere, ambulansla yetiþtirenlere, yüce devletime ve siz deðerli dostlarýma minnnettarým.
Dualarýnýzý eksik etmeyiniz.
0342 5171254
Ama abi dikkat et kendine. Allah yardým etmiþ önceden hastaneye gitmiþsin.
Acý az ye balcan kebabýný, ciðer kavurmasýný
Cümle Ümmeti Muhammed'e Allah acil þifalar versin.