Bence cok guzel ve klasik turk aile reisinin nasil olmasini anlatan cok hos bir dizidir diye dusunuyorum.Haluka bakinca kendi mi goruyorum yani 20 yil sonraki halimi![]()
Bence cok guzel ve klasik turk aile reisinin nasil olmasini anlatan cok hos bir dizidir diye dusunuyorum.Haluka bakinca kendi mi goruyorum yani 20 yil sonraki halimi![]()
Guzel ve eqlenceli bir dizi.Halukta bazen cok abartiyor ama yine fena deqil......
Ben bu diziyi oldum olasý sevmedim sevemedim... Amerikan sitcomlarýna benziyor!.. Çocuklar olabildiðine özgür ve ahlak sýfýr!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
bir de þöyle bir durum var..
baþrolde oynayan herif ;karýsýný gerçek hayatta aldatan aldatan bir dürzi
yine baþrolde oynayan karý bozuntusuda kocasýný askerde iken aldatan bir ahlaksýz
bunlar magazin haberlerinde ahlaksýzlýk sembolu insanlar..
bu nedenle ben de bunlarýn öyle aile,ana,baba falan filan ...
pek gitmiyor yani...
Kimsenin ozeli bizi ilgilendirmemeli kisinin aynisi istir.Ozel hayata bakarsak turkiyede doqru durust unlu yok.Filim falan izleyemeyiz.
Ne roldeki karekterler nede karekterlerin gerçek hayatlarý milletimizi temsil etmiyor.
Giyim kuþamdan tutun da evin hallerine kadar yabancý.
Bence bu filmin adý "çocuklar duymasýn ve de görmesin "olmalýydý.
bu tür dizilere mümkün olduðunca bakmýyorum ve baktýrmýyorum.kesinlikle türk aile yapýsýný canlandýrmýyo,aksine çocuklarýmýzý ahlaksýzlýða teþvik ediyo.
Turkiyede izlenecek tv programi yok o zaman butun kanallar sacma haberlerle dolup tasiyor.Gerci biz millet olarak herseye bir kulp illaki takariz.Sahsen ben gurbette yasadiqim icin gulmek amacli izliyorum ama ders almiyorum onlardan.