Ha þunuda yazyým savýcý NECATÝ ÖZDEMÝR bey hemþerimizdir adam gibide adamdýr.Selamlar
Evet
Hayýr
Gitmeyeceðim
Ha þunuda yazyým savýcý NECATÝ ÖZDEMÝR bey hemþerimizdir adam gibide adamdýr.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
fatih beyin üstte ahmet kekeç alýntýsý muhteþem...
ben soldan hasan cemal'in kimse kýzmasýn kendimi yazdým" eserini
saðdan mümtaz'er türköne' nin 68 kuþaðýný okudum.
her ikiside bugün yukarda alýntýlanan olaylarý bizzat yaþayanlar olarak net anlatýyorlar..
fatih beyin kimi zaman çileli fikir hayatý bile bizleri yeterince hüzünlendiriyor..bunlarýn tekrarlanmamasý için EVET
kardeþime çok teþekkür ederim inanýn çektiklerimi burda anlatmaya utanýyorum öyle þeyler yaþadýkki burdada anlatsam destan olur
sizin bu güzel sözleriniz adýna genç ve geçmiþ kuþaklar olarak baþkalarý bizi kullanacagýna varsýn aglayan bir baþbakan bizi kullansýn onur duyarým.
selamamlar
kemal kilincdaroglu ordu da malatyada vs her gittigi ilde neyi meshursa refarandumu oraya cekiyor
ordulular senin findigiyla alakasi varmi refarandumun hayir
malatyalilar kaysiyla faydasi varmi hayir ozaman hayir,vs vs
kilincdaroglu, basbakan recep tayyip erdogan dedigi gibi refadandumdan alakasi olmayan mevzulari halkka yutturmaya calisiyor
simdi refarandumun bunlarla bir alakasi varmi..?
ne alaka degilmi
alpaslan27 arkadasim senin yazdiklarinla refarandumla ne ilgisi var..?
biraz dikkat edelim bir agac meyve vermiyorsa tarlayi yakmaya ne gerek var degilmii..
banayasaya evet kullanan doðmamýþ tüyü yetmemiþ yetimin hakkýna girer bu da kul hakkýdýr ki verilmesi en zor hesaptýr...tercih sizin yinede..
reiss
refarandumu, genel secim olarak gorenler bile var
sen ne kadirsin Allahim...
alparlan27;
Yaþýn baþýn kaç bilmiyorum ama ülkücülük davasýnýn çilesini çekmiþ çilekeþ insanlardan Ökkeþ Þendiller bak ne diyor bir oku istersen .
Bu ülkede MHP den baþka yerde bulunan ülkücüler de var onlar ne diyor bir etrafýna bak.
Bu gün yine medyadan okuyoruz çoðu yerde MHP veya CHP veya diðer bilmem ne partilerinden olan kiþiler referandum a destek veriyor ve sonuçta görecek herkes oy kullananlarýn %60 ý evet diyecek gelin bu tarihi "12 Eylül ün " tekerrürü 12 EYLÜLDE darbecilere karþý Sivil Anayasa ya "EVET" diyelim bu çorba da sizin de tuzunuz bulunsun oran % 65 lere týrmansýn. Baþka ne denir? öncelikle ben bu yazýya cevap verim. yaþým baþým refaranduma hayýr diyebilecek kadar olgun. 12 eylül ile hesaplaþacaðýný söyleyen iktidar ise milleti kandýrýyor. zaman aþýmýna ugrayan bir olay 12 eylül.
Evet vatanýmý milletimi sevdigim için 12 eylülde fiþlendim ülkücü oldugum için fiþlendim
Daha sonrada dindar olup namaz kýldýgým için batý çalýþma grubunca fiþlendim
Tarýþmak için sormadým hemþerim SÝZ BÝR FÝÞLENMENÝN ACISINI YAÞAYINDA görün
Þimdi bu anayasa fiþeme yapýlmamasýný anayasal olarak yasakladý ben size bunu göstermek istedim
ALLAH KÝMSEYÝ FÝÞLEMESÝN HELE 12 EYLÜLDE BÝR FÝÞLENSEYDÝNÝZ BÖYLE anayasayý okumadan memleket gerçegini görmeden konuþmayacagýnýzý umardým
Selamlar
Sen zaman asimi oldugu icin mi hayir diyorsunalparslan27[COLOR=red Nickli Üyeden Alýntý
zaman asimi olmasi seni rahatsiz ediyor mu.?
gecmis zamanlarda da bu milleti nelerle kandirlilar degil mi
her ikdidar gelen 12 eylulu de gozden gecirecekti
yapamadilar, basaramadilar, yapmamakla, binbir turlu bahane uydurdur simdiki gibi halede hayir icin uyduruyorlar artikk yuttura bilirlerse o eskidendi ozamanlar siyah beyaz televizyonlar vardi
ve simdi akp yapiyor diye basariyi kiskaniyorlar
sunu unutma ki burda kazanan turkiye olacak
ne akp'si nede engel olmakla meskul olanlar
ne demiss HERSEEEYY TURKIYEE ICINNN.....
Fiþleme tarih olacak ve yapan suçlu olacak.
Ýstanbul milli eðitim müdürü g"öreve ilk geldiðimde binlerce öðretmenin fiþlendiði dosyalarý gördüm ve hiç üþenmeden sobanýn karþýsýna oturup elimle hepsini yaktým" diyor.
Binlerce öðretmeni niye fiþlersin arkadaþ bu adamlar vatan millet düþmaný ise at görevden ver cezayý yatsýn hapiste. Fiþlemek de nedir?
Ama fiþleme ihtiyacý duyanlar fiþlemenin kaldýrýlmasýný ister mi?
Ýþin garip tarfý þu 1980 den beri fiþlendim en acayibide bursada oldu Kaymakam ve garnizon komutaný Batý çalýþma grubuna çalýþýyor bizden bir doktor ilede o kaymakam çok samimi iþin garip tarafý dosyalarý düzenleyen polisde benim arkadaþým devlet hastanesinde anlý secdeye deyen idareci ve hekimleri fiþleyip merkezi gölcükte olan þu an suyun altýnda kalan birime gönderiyorlar suçumuz ne namaz kýlmak yýl 1998-99
Kaymakam hekim arkadaþýmý çagýrmýþ seninle diger hekim arkadaþýný yumuþattým demiþ þimdi benim canýmý sýkan hadise þu eger biz vatamýza bayragýmýza insanýmýza Zerre miskal zarar vereceksek býrakýn fiþlenmeyi bizdi iþten atsalar Devletime gýk dersem namerdim beni inciten þu Hýrsýz fiþlenmiyor hýrsýza zemin hazýrlayan fiþenmiyor devleti 3. þahýslara çeken fiþlenmiyor biz hangi akla hürmeten veya izafeten fiþleniyoruz anlamadým
Keþke bizim kadar onlarda vatanlarýný sevseler.Selamlar
Teþekkürler mustibalcý kardeþim malesef bu Anayas oylamasýný pari meselesine ikdidar muhalefet kavgasýna dönüþtürdüler buradan bütün siyasi parti Liderlerini KINIYORUM çok yazýk birileri saldýrýyor malesef iktidarda onlara çanak tutup tartýþýp devam ediyor
Bir gün bir Muazzaf Subaya þöyle bir soru sordum yanýmýzdada subayýn ve benim ortak bir doktor olan arkadaþýmýz var.Ben subaya þöyle dedim Komutaným doktor bey benim ne kadar vatanýmý sevdigimi askeriyeyi sevdigimi bilir siz bilemessiniz dedim.
Doktor arkadaþ dogrudur dedi.
Komutaným affýnýza sýgýnarak bir hususu dile getirecegim müsadenizle dedim. Buyrun Lütfen dediler ve söz baþladým .
-Dedim bu rejimin teminatý kim ?
-Dedi biziz. Peki o zaman dedim.
-Siz askeriye olarak Kominizme,sosyalizme,kapitalizme,nasyonal sosyalizme ve bütün izimlere karþýsýnýz ve buna mukabil Þeriatçýlýga, dindarlýga dahasý turancýlýga ve ülkücülügede karþýsýnýz dedim.
Dedi dogrudur.
Peki o zman komutaným bu ülkenin kýrmýzý kitapla siyasetine ve dýþ politika ile iç politikaya siz yön verirken nasýl bir DEVLET siztemi istiyorsunuz nasýl bir MÝLLÝ EGÝTÝM istiyorsunuz da mevcut siyasi iktidar o politikaya göre EGÝTÝM ÖGRETÝM yaparak bu ülkeye sevdalý vatanperver insanýný seven insan yetiþsin dedim.
Þöyle eliyle ensesini sonrada çenesini tutarak düþündü düþündü ve
-BEY EFENDÝ ÇOK ÇOK HAKLISINIZ VERECEK BÝR CEVAP BULAMIYORUM MALESEF DEDÝKLERÝNÝZ ÇOK DOGRU ÝNSAN YETÝÞTÝREMEDÝGÝMÝZ ÝÇÝN BÝZ BU HALDEYÝZ ÇOK HAKLISINIZ DEDÝ.
Selamlar