Üzücü bir haber, Allah gençliðine acýsýn ve çocuklarýna, sevenlerine baðýþlasýn. Dualarýmýz onunla...
Üzücü bir haber, Allah gençliðine acýsýn ve çocuklarýna, sevenlerine baðýþlasýn. Dualarýmýz onunla...
Geçmiþ olsun hacý. Allah þifalar versin..
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Artýk lahmacun ve yaglý patlýcan kebabý yiyemeycek gibi bir durumu var þaka bir yana Allah yar ve yardýmcýsý olsun ona saglýk saglýk sihat ve afiyet versin.
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sayýn Adminimiz için artýk özel beyaz et menüleri hazýrlarýz tavuk , balýk ve sebze. Esas kendisi ançeketli herhal pirpirimi az yemiþ!
Allah tan þifalar dilerim. Geçmiþ olsun.
Sevgili Haci kardeþim geçmiþ olsun, Allah c.c. acil þifalar versin bir an evvel iyileþip aramýza dönmeni sabýrsýzlýkla bekliyoruz.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
çok geçmiþ olsun abi..Rabbim acil þifalar versin...
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
abi çok geçmiþ olsun,allah acil þifalar versin
aaaaaaaaaa, allah acil þifalar versin. Allah sevenlerine ve ailesine baðýþlasýn inþallah.
rahatsýzlýðý neydi admin abimizin. ne operasyonu geçirdi.
selamlar,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Rabbim dertlerini imtihanlarýna kefaret eylesin...günahlarý affolsun inþallah...inþallah tez zamanda þifasýna kavuþup iþinin baþýna dönebilir..
Allah'tan bi mani çýkmazsa bugün taburcu olacak hastaneden...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Çok þükür sevgili Adminimiz taburcu olmuþ rabbim saglýk sihhat ve afiyet ihsan etsin kendileri ile bir görüþmem oldu
Abi bundan sonra bana Lahmacun ayran ciger kebabý yasak HER GÜN BÝR VEYA BÝR KAÇ ÜYE DÜKKANA GELÝP BENÝM HAKKIMI YÝYEBÝLÝR ÖZELLÝKLE BUNU YAZIN ÜYE KARDEÝÞERÝM SIRASI ÝLE GELÝP HER GÜN HAKLARINI ALSINLAR ZÝRA BEN KUL HAKKINDAN ÇOK KORKARIM DEDÝ
ÜYELERE ÝLANEN DUYRULUR
Rabbim böyle güzel insaný baþýmýzdan eksik etmesin
SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Admin'e geçmiþ olsun allah acil þifalar versin en kýsa sürede kendisini aramýzda görürüz