Mehmer Özel abim taaaa Eskiþehirden gelmiþti.
Mehmer Özel abim taaaa Eskiþehirden gelmiþti.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Pazar günü için nedersiniz
yani
15.08.2010
Cumartesi çalýþanlar itiraz ediyor.
Osman Demir Istanbul
bu sene erkencisiniz.
daha ilk haftada iftar yapýyoz.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
ha bu arada kucaktaki bebekte 1 yaþýna geldi.
yakýnda deðiþtireceðim avatarý![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
þimdiden Allah kabul etsin diyorum...
yalnýz evetli lahmacun evetli çorba evetli salata falan varmýþ menüde...fazla evet bünyenize dokunmasýnhani yani boðazýnýzdan geçse kursaðýnýzda kalýr alimallah...siz yine de evetsiz tarafýndan alýn çorbayý lahmacunu falan...malum açýlýmýn aðýzlarda býraktýðý tat ile kursaktan geçerken verdiði acýyý taze yaþadýk...evet i ve siyaseti az bir iftar diliyorum...katýlacaklara bugünden afiet olsun...
Benim Ramazan'da hiç izin günüm yok maalesef!..Ýzinleri kaldýrdýlar.
Ama patronla konuþacaðým.. izin verelerse ne ala?!..
I'm so sorry!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
oncelikle boyle etkinlikleri surduren butun nizipli kardeslik cercevesi icinde olusmasini saglayan osman abim, ve oktay abimi yapmis oldugu organizeyi simdikten kutluyorum ve Allah (cc) kabul eylesin..
yeri degil ama artik siyaset etnik kokencilik burayada yansimissa vay halimize anliyorum ki herkes pilavi onune cekmeye calisiyor
burda bir kardeslik catisi altinda toplanmak bile onlarin nasil bir zihniyet olduklari belli oluyor bazilari bu mutlulugu simdikten kiskanmaya calismis tek kelimeyle yazik...
Ben artýk Ýstanbullu degilim...ama bu iftara misafir olarak katýlmaya çalýþacaðým...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Sözde 2 gün sonra Ýstanbul iftarý ama kimler katýlýyor, yapýlacak mý belli deðil!?
Ben GelemiyecemHemserilerime afiyet olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Gelenlerin baþýmýzýn üstünde yeri var.
Gelmeyenler de sað olsun.
Osman Demir Istanbul
Hee, hayýrlý olsun. Allah kabul etsin.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.