Peygamberimiz buyurmuþ bir hadisi þerifinde ehlibeytimi seven beni sever buyurmuþtur
Peygamberimiz buyurmuþ bir hadisi þerifinde ehlibeytimi seven beni sever buyurmuþtur
Teþekkürler mustafa ey..
Bu güzel hadisi naklettiðiniz için,
Allah aþký,peygamber sevgisi ile yaþamayý diliyorum.
sevgiler...
MENES adlý kardeþim beni güldürdün Allah'da seni güldürsün,valla sonumuz TEMEL'in iþine dönse idi naneyi yemiþtik.![]()
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan abi huzeyfe þimdi senden korkmuþtur![]()
temmuza ertelerseniz bende gelirim.
Hhehehehehehe Valla tavuk deyince benimde aklýma ilk o geldi ama,neyseki bu aralar yine kayýp![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sofi çekicidir..!
Ýþe baþlarken Besmele çeker. Derviþtir Tesbih Çeker. Azimlidir Nafile Çeker. Tek eliyle vird Çeker. Aðzýnda sigara halay çeker. Nefsinden çok çeker.Genelde BABA YA çeker =EYVALLAH= Bulgur aþýnýn üstüne çay çeker. Gurbette hasret çeker. Memlekette sofi çeker Para buldumu kafileyi menzile çeker.! Her ortamda rabýta çeker..! GAVSI gördümü iç çeker..! ÇOK KAFASINI BOZARSALAR 25 ESTAÐFÝRULLAH çeker.. sofidir çekermi çeker![]()