oncelikle hsg gokhan
Cok iyi dusunmussun nizip com'la duyurmaya guzel bir basari burdan artik gorurler yetkililer..![]()
oncelikle hsg gokhan
Cok iyi dusunmussun nizip com'la duyurmaya guzel bir basari burdan artik gorurler yetkililer..![]()
sevgili gökhan her zamanki gibi yine tam 12 den bir Nizip haberi.Birde Nizip sanayi odasýnýn tam arkasýnda tinerci yatagý bir park var oranýn ýslah çalýþmasý için resmini çekip atsan çok hoþ olur diye düþünüyorum.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gökhan'cýðým konunun üzerindeyiz.Ýnþallah yakýnda bir sonuç alýrýz diye ümitliyim.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
istasyon mahallesýnde bu koku ýle buyuduk gökhan hiç merak etme sende o koku ýle buyudun cocuklarýmýzda o kokuda büyür. sonuç çýkmaz her ne kadar yazsakda çizsekte bir noktaya dayanýyor o nokta çýkarlar dogrultusunda son nokta oluyor sayýn muhtar dede abi muhtarlýga geldýgýnden berý bununla ýlgýlenýyor sagolsun ama kemal beyýn dedýgý gýbý karsýda býr muhatap yok.
Þu an sanayi sitesinde yine bu pis koku var.Baþýmýz aðrýyor,midemiz bulanýyor ama kimin umrunda.Bu kokuyu yayanlarýn ve buna izin vrenlerin ALLAH belasýný versin.Ýnsan saðlýðýný hiçe sayarak bu kokudan para kazananlara ALLAH bu parayý yemeyi nasip etmesin.
Çok sert yazdýn diyenleri Sanayi sitesinde 10 dakika oturmaya çaðýrýyorum.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
12.08.08, 08:15
Ýstasyon Mahallesi Fabrika Dumanlarýndan Rahatsýz!!! Ýstasyon mahallesini saat Gece 9 dan sonra bir duman bulutu ve bir pis koku sarmakta mahalleli olarak bu kokudan rahatsýzýz.
Beþlerin aldýðý eski adýyla ülfetten öyle bir duman çýkýyor ki sizlere anlatamam gidip görmeniz gerek!
Bu fabrikanýn bacasýnda filtre yok mu yada bunu yetkililer hiç mi denetlemiyor?
Gece Nizip halký olarak genelde damda yatarýz hem temiz hava hemde serin olduðu için ancak Nizip'e gelelim 1 ay oldu her gün bu kokudan ve dumandan rahatsýz oluyorum.
Nizip çayýnýn atýklarý, fabrikalarýn dumanlarý Ya Nedir bu Nizip halkýnýn çektiði eziyet!!!!
Yetkilileri en kýsa zamanda Göreve çaðýrýyoruz...
15.08.08 , 22:37
Konu çoðu defa gündeme gelmiþ ve geçiçi önlemlerle geçiþtirilmeye çalýþtýrýlmýþ.
Sorunlar belli çözümlerde ancak bizde biz ümitsizlik var mesala buraya bu konuyu açýp tepkimizi gösterdik ama bu konuyu açtýn ama bir iþe yaramayacak bende cevap yazmim bana ne diyen çok olmuþtur.
Bu fabrikalarýn sahipleri Nizipe iþ imkaný sunmakta iþçi çalýþtýrmakta diyor büyüklerimiz. PEki sayýn büyüklerim bu fabrikalarýn atýklarý Nizipliye zarar vermiyor mu iþçi çalýþtýrýyor amenna ama sigortasýz! hiç bir iþ güvenceleri yok...
Fabrikalarda hayvansal atýklar yakýlýyor bunu ben bilmiyorum Herkes biliyor!
Bu kadar bananeciliklle bir þey olmaz kurtlar vadisi sendromundan sýyrýlýn biraz...
Ben arkadaþlar bu konularý hep yazacam ne kadar boþ yere de olsa dolu yerede olsa...
Bu Nizip sahipsiz deðil illaki bir gün sahip çýkanlar olacak...
http://www.nizip.com/showthread.php?t=17449
Bu Konuyu 2 Yýl önce yine yaz ayýnda açmýþtým. Görüldüðü üzere 2 yýldýr beri hala bir geliþme yok!!!
Para hýrsý insanlara neler yaptýrýyorun en açýk ifadesidir BU KOKU.
Bu fabrika sahipleri fabrikalarýnda günlük 30 TL ye adam çalýþtýrýyorlar mevsimlik!
orda çalýþan insanlarý zehirliyorlar ama halkýmýz çok çaresizler.
Ýþsizlik Nizipte diz boyu insanlarýn eli mahkum o iþte çalýþmaya.
Yanýnda çalýþan elemanýn canýný hiçe sayarak kazanýlan parayý Nasýl yiyebiliyorlar!!!
SSK görevlisi yok mu NizipTE
Ýþsiz haklarýný koruyabilecek bir kurum yok mu??
Seçimlerde bu konuyla ilgili Sayýn vekilime ve Sayýn belediye baþkanýma bilgi vermiþtim onlarda gereðeni yapacaðýz dediler ama hala bir nebzede olsa geliþme yok...
Seçilmiþler seçenin hakkýný korumakla yükümlü deðil miydi???
Dün gece saat 20:10 da bir duman vardý havada tüm Nizip'i etkisi altýna almýþ durumdaydý. VE kokuyu söylememe gerek bile yok!!!
Her gün bu sahneyi yaþayan Nizip halký Neden Bu kadar sessiz!!!
Artýk insanlarýn devlete olan güveni kalmamýþ!
Þikayet eder millet yaw söyle böyle adam iþçi çalýþtýrýyor seçimlerde bize çalýþtý!!!
Bakýn iddia ediyorum bu fabrikalar hastalýk saçýyor!!!
Nizipte üretilen sebzelere aðýr metaller bulaþýyor!!!
SERÇE kardeþ muhataplarý bulmuþ bizi muhatap almýyorlarmýþ belki SERÇE kardeþimizi muhatap alýrlar SERÇE kardeþ bizi muhatap almýyorlarsa ki biz zaten burdan yazýyoruz görüþmeleri sayýn muhtarýmýz takip ediyor egerký sýzý muhatap alýrlarsa ilgilensenýz hayýr ýcýn millet size dua eder
Çevre bakanlýgýna resim leri çekip þikayet etsek kýssa zamanda çözüm alamassak dogrudan cumhurbaþkanlýgýna þikayet etsek nasýl olur
Resimli bir þikayet dilekçesi hazýrlasa çok memnun oluruz.
dahada olmassa Cumhuriyyet savýcýlýgýna ilgililer hakkýnda suþ duyrusu yaparýz
Selamlar
Konu admin tarafýndan (25.08.13 Saat 13:45 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
boyle birilerinin arkasina saklanmamak lazim.Herkes sizin gibi dusunup birilerinin arkasina gizlendiginden boyle konulara cozum bulunmuyor.herkes sikayetlerin bildirse belki bu sorun ortadan kalkacaktir.iste belediyenin eksikliklerini soyleyince bazi arkadaslar meyve veren agaci taslarlar diyor.belediye cevreyi guzellestirmeye calisiyor ama bu gibi konulara cozum bulmuyor iste.....
yusuf serçe kardeþ muhataplar da belli bu iþi yapanlarda ama iþyerleri kapanmasýn dýye kýmse karýsmýyor yýlda sadece 2 ay kokuyor dosya altý edýlýp gýdýyor yarýn havalar sovudugunda dogal olarak kokuda yok olacak tam ustune gýdýldýgýnde koku olmuyor millette þaþýrdý ama hayvansal yag eýtenlerýn artýk organýze sanayý bolgesýne kalkmasý lazým. yerleþim yerlerýnden uzaga alýnmasý lazým ama sanayýcý aç o napsýn senin dedýgýn gibi Allah yardýmcýlarý olsun.Amin
01.00 itibarýyla Son yarým saattir beri koku þiddetini arttýrdý artýk mide bulantýsýna sebebiyet vermeye baþladý.
Ve mahallelinin hepsi rahatsýz bu durumdan.
Acaba Müdahale için yetkililer birilerinin ölmesini mi bekliyorlar ?
Sayýn Yönetim kurulu ve üyeleri sizi göreve çaðýrýyoruz lütfen bari siz bir çözüm bulun.
Konu admin tarafýndan (25.08.13 Saat 13:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Boyle beklemektense sikayet edin tutanak tutturun.Kuru gurultuden birsey olmazki,Birilerinin birseyler yapmasi lazim.