![]()
http://www.flickr.com/photos/99662199@N00/3355286002
![]()
ilham vermesi için birkaç fotoðraf ekliyorum. Ancak ilk mesajdaki anýt gerçkten çok güzel duruyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bunlarýn yanýnda ipek yolu boyunca gerek orta refüjlere gereksede fabrikalarýn dýþ duvarýna hatta Yavuz Sultan Selim bulvarý orta refüjlerine ve fýstýk hali duvarlarýna da Rumkale, Zeugma gibi turizm deðerlerimizi sembolize edecek motifler iþlenebilir.
Mümkünse Osmanlý parkýnda da münyatürland benzeri, çevremizdeki turizm bölgelerinin maketleri konulabilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
valla çok güzel olur,ayrýca sayýn adminimizin sözünü ettiði þeylerde harika olur.
Yapýlablecek okadar çok þey varki.
Hangi birini yazsak.
Yeþil nizip'i yeniden yeþillendirsek. Ayaðýmýzýn dibinde kocaman baraj var ama tarlalarda su yok.
Zaman o zaman olduðunda keþke þunlarý yapsaydýk demek çok geç olmadan yetkili yetkisiz elini taþýn altýna koyup memleket için çalýþmak lazým, yoldaki bir taþý alýp kenara koymak bile olsa.
![]()
Bu fotoðraf biraz daha geliþtirilebilir, buradaki zeytinler bizim bölgemizin zeytin cinsine (görüntüsüne) uyarlanýr ve birazda yaprak eklenirse daha ilgi çekici ve doðal bir görüntü elde edilebilir ayrýca zeytin ile birlikte zeytinyaðý da kullanýlmalý, oluktan akan zeytinyaðý görüntüsü ile bu fotoðraf birlikte çalýþýlsa orjinal bir zeytin anýtý ortaya çýkabilir.
Konu Kasým Böler tarafýndan (14.08.10 Saat 18:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
bence kombine bir çalýþma olmalý...mesela zeugma (belkýsýn) dua eder gibi oturan heykeli yapýlsa ve bir avucunda zeytin diðer avucunda fýstýk olsa...yöremizin üç ana unsurunu bir heykelde birleþtirmiþ olabiliriz...iþin sofistik boyutunda ise bir þükür olur...ya rabbi bize vermiþ olduðun bu nimetlerden ötürü sana þükürler olsun der gibi...ki zeytinin dinimizde ki önemini anlatmama gerek yok sanýrým...
bana kalýrsa yapýlacak olan heykelin bir anlamý olmalý kaseye konulmuþ zeytin için evet burasý zeytincilikle uðraþan bir yer derim geçerim...ama bence bu sanatsal olmaz...fakat dediðim gibi bir kompozisyonla yapýlmýþ heykel bana o yörenin tarýmýndan tarihinden ve inançlarýndan bilgi verebilir...bilmem beðenilir bir fikir oldumu????
Kara zeytin bu kadar deqerliyse allah bilir beyaz peyniri olanlar neler yapmali:
![]()