Cok hos, cok tatli anektotlar.
Dikkatinizi çekerim.....yusuf hocamýzýn dini duyarlýlýk adýna gösterdiði hassasiyetini anlayýþla karþýlamak lazým olduðunu ,çok güzel ifadelerle davut hocam ifade etmiþ...üstüne ilave mümkün deðil..ama ben sadece geleneklere baðýmlý bir din adamý olarak yusuf hoca ile yine bir din adamý olan davut hoca arasýndaki meselelere bakýþ açýsýndaki farklýlýða dikkatinizi çekiyorum..Derin bir farklýlýðýn,davut hoca anlatýmý ile ne kadar nazikçe ifade ediliþi ne kadar takdir-i þayan deðilmi?davut hocamýn, üstte satýr aralarýnda bile üzerinde durup,derin derin tefekkür etmemizi saðlayacak müthiþ güzellikte,farklý bir bakýþ açýsýný bilmem yakalayabildiniz mi?ne tek baþýna hassasiyet,ne de tek baþýna hususiyet gerçeði ifade etmiyorlar.Belki gerçeðin bir parçasýdýrlar.Bu iki parçadan bütüne,kemale oluþmak ise,daha büyük bir erdem deðil mi?
Yusuf Hocamýz gerçekten deðerli birisi,Allah (c.c.) þifalar versin.
YUsuf Hoca vefat etmiþ .
Allah Rahmet Eylesin Mekaný Cennet Olsun.
Benim de haberim yok.Eðer durum gerçekse
Yusuf Hocamýzý Allah c.c. gani gani rahmet eylesin.Yeri mekaný cennet olsun.Hala onun hayat hikayeleri dilimizde.Rabbimiz onu da bizleri de af ve maðfiret eylesin.
Konu Þükrü Yaþar tarafýndan (11.08.10 Saat 07:50 ) deðiþtirilmiþtir.
amin Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Duyduðum kadarý ile 06.08.2010 Cuma günü vefat etmiþ cumartesi defnedilmiþ.
Allah gani gani rahmet eylesin.
Evet buradaki tanýþlardan öðrendim.Allah rahmet eylesin.Eskiler tek tek gidiyor.Bari yerlerine tekrar iyiler gelseler.
Evet yaa vefat etmiþ...Allah rahmet eylesin iyi adamdý valla![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Mekaný cennet olsun...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sýrasý gelen gidiyor.
Allah rahmet Etsin.
Hocamýn bizde emeði vardý.
Osman Demir Istanbul