Sevgili arkadaþlar bir anýmý anlatayým Lütfen insani ve vicdani bir yürek ile okuyup degerlendirelim Siyaset ve Parti ile degil
Yýl 1985 Diarbakýr Galip Deniz kýþlasýnda yani 7 kolorduta baglý Topçu taburunda askeriz ben 3. taburdayým astgmeniz 1 topçu taburunda astg okul arkadaþým var bölük komutaný yüzbaþý Muttalip bey
Mutalip bey yagmurun altýnda dahi namazýný kaçýrmayan dürüst namuslu Karargah servis bölügünün komutaný bölügü çok disiplinli ve baþarýlý bir bölük herkes bilir Karargah servis bölükleri çok laþ ve düzensiz ve disiplinsiz olur bu subay agabeyimiz çok saygýlý insan ve devlet iliþkisine çok dikkat eder bizi evinde dahi agýrlayan bir komutanýmýz biz terhis olduktan sonra yüzbaþý Muttalip beyi ordudan atarlar.
SUÇU ne suçu beþ vakit namaz kýlmak hanýmý kapalý tesettürlü ordu evine almazlar haremlik selamlýk oturur
çok disiplinsiz askere laf geçiremez siçili bozuk baþka baþka suç yok
ben þahidim onun bölügü bizim bölüklerden daha iyi hizmet ederdi taburunda çalýþmayan araç yoktu
Ordudan atýlýnca agabeyimizi URFA BELEDÝYESÝ iþe alýr ancak nasýl olduysa olmuþ kardeþimiz cinnet geçirip kendini çatýdan aþagýya atmýþ ve ölmüþ
Þimdi;
Bu kardeþimin hesabýný kim verecek Maddi ve manevi
Dul kalan kardeþimizin yani eþinin dünyasýný kim düzeltecek
Yetim kalan iki çocugun baba kucagýný kim tekrar getirecek
ALLAHIN AÞKINA SORYORUM þu yazýyý AGLAYA AGLAYA YAZIYORUM
Þimdi bu anayasada bu ordudan ihraçlara yargý yolu açýlýyor bumu kötü mutaliplerin ölmemesi sürüm sürüm sürünmemesimi kötü
Yine Nizipli bir kardeþimiz hanýmý kapalý ve erzak iþlerinde üstlerine bu günün parasýyla günlük 1000 tl yedirmedigi için uzman çavuþtu iþten atýldý daha sonra urfada iþe girdi hala moralmen çöküntü içinde
ALLAH AÞKINA BEN YÜREGÝMDEKÝ MUTTALÝM YÜZBAÞIMIN ARKASINDAN GELEN VE ORDUDAN ATILAN YENÝ MUTTALÝPLERÝN YARGIDA HAKKINI ARAMALARINA EVET DÝYORUM.