Bizi üzen taraf þu dün 1980 öncesi ve sonrasý devletin köhne yapýsýnýn radikal tedbirlerle çözülmesini arzu ediyorduk bu gün bu fýrsatlar karþýmýza çýktý bu devletteki demokratik degiþim ve düzenlemeyi kim hangi parti adýnda yaprsa yapsýn bunun bir önemi yok zira ben dün rahmetli özal ve ekibini destekledim oy verdim bu gün tayyip erdogan ve ekibini destekler oy veririm bunu MHP yapsa MHP ye CHP yapsa CHP ye oy veririm BEN ÜLKEMÝN milliyetçisi dinimin dinayetimin sevdalýsýyým
Herkes her þeyi sevmek ve kabul etmek zorunda degil.Bu ülkeye iktidar ne kadar lazýmsa Muhalefette o kadar lazým amma Ýstanbul feth edilirken Fatih sultan mehmet Hanýn karþýsýna dikilen Çandarlý Halil paþa gibi dikilmemek lazým
Yine gülhane hattu humayununu okutan ve bizi yýkmak için elinden ne gelirse yapan Cüce reþit Paþa gibi olmamak lazým diye düþünüyorum
Ýþin acý tarfý ne biliyormusunuz Þu an hükümetin ANAYASADA YAPMAK ÝSTEDÝGÝ DEGÝÞÝKLÝGÝN % 90 TÜM DEVLET DAÝRE KURUM VE KURULUÞLARI ÝLE SÝVÝL TOPLUM ÖRGÜTLERÝNDE YAPILIYOR
Hükümet bunu Avrupa birligi normlarýnada uygun olarak Anayasada degiþiklik ve düzenleme yapýyor .
Bir tarihi belge anlatmadan gecemiyecegim hakikatý görmek ve bilmek açýsý için
Hz Aliye muhalif grup gelir sana beyat etmiyecegiz TAKÝ HZ.OSMANIN KATÝLLERÝNÝ BULUP CEZALANDIRANA KADAR derler bunu yaparsan deni devlet baþkaný olarak görürüz derler.Bunun üzerine hz.ALÝ þöyle der.
-Sizi Allahtan korkmaya davet ederim siz beni seçmezseniz yada beyat etmesseniz bu hakký benden nasýl isteyebilirsinizki seçilmeyen bir insan sizin dediginizi yaparsa ancak KATÝLLERDEN OLUR EÞKÝYALARDAN OLUR bana beyat etmeden beni baþkan seçmeden devlet baþkanýnýn yapmasý gereken iþi benden nasýl istersiniz allah size insaf versin der
Selamlar