Maþallah bu Beþler(ülfet) Nizip için deðerli bir kurum olacaða benziyor...
Yani ülfetin eski günleri gibi...
Ah keþke Nizip'e þu ülfet gibi iki fabrika daha kurulsa ne güzel olurdu hem köylünün malý deðer bulur hem esnafýn yüzü güler..
Maþallah bu Beþler(ülfet) Nizip için deðerli bir kurum olacaða benziyor...
Yani ülfetin eski günleri gibi...
Ah keþke Nizip'e þu ülfet gibi iki fabrika daha kurulsa ne güzel olurdu hem köylünün malý deðer bulur hem esnafýn yüzü güler..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ýnþallah hayýrlýsý olur. Belki bu þekilde Nizip'teki zeytin yaðý üreticileri ürününkalitesine de önem verirler..
bireysel emekli, sadece üye...
Bu yönde kurduklarý modern tesisleri gördüm,gerçekten ciddi bir çalýþma içerisine girdikleri belli..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýçimizde Zeytin sahibi olanlara acilen duyurulur.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
ne güzel en azýndan artýk iþlenip satýlabilecek bir z.yaðý markamýz olacak ve Nizip ekonomisine girdisi çok önemli olacak baþarýlar diliyorum beþler firmasýna
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Ülfetin tane zeytin alýmý yapmasý yöremizdeki çiftçiler için gayet güzel bir geliþme,
Ayrýca hem rekabet ortamý oluþmasý açýsýndan hemde Nizip menþeli kaliteli salamuralýk zeytin ve z.yaðýnýn Ülfet (Beþler) markasý adý altýnda tüm Türkiye'de market raflarýnda olacak olmasý Nizip'in zeytin ve zeytinyaðý üretiminde söz sahibi olduðunu bir defa daha kanýtlar.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 16:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
ÝDDA EDÝYORUM ÞÝMDÝYE KADAR NÝZÝPTE YAPILAN EN GÜZEL SABUN AKSÝNÝ ÝDDA EDEN VARSA HER TÜRLÜ DENEYÝ YAPIP NOTER HUZURUNDA ONAYLATIRIZ
Sn.Mehmet Bilim iddianýz doðru olabilir hatta bende ayný kanaatteyim; fakat Ülfet’in ürettiði sabun vb. ürünlerin kaliteli olup olmadýðý hakkýnda neden bu kadar taraflý bir konu açtýnýz onu anlayamadým, Ülfetin ürünleri kaliteli ise Nizipte üretim yaptýðý ve Nizip ile Ülfet ismi özdeþleþmiþ olduðu için gurur duyarýz aksi olursa da Ülfet ismi dolayýsýyla üzülürüz ancak sonuçta Ülfet artýk özel bir kuruluþ ve ticari gayeleri olan iþletme. Bu konuyu sade bir vatandaþ olarak açmýþ olsanýz bile bunu noterdeonaylatacak derecede iddia etmeniz doðru deðil, Ülfet ile yakýn bir alakanýz var ise gizli üye olarakdeðilde gerçek kimliðiniz ile yazýn ve lütfen kendinizi yeteri derecede tanýtýnýz ki sizin samimiyetinizi anlayalým..
saygý deðer hemþerim kimliðimi hiç bir zaman gizlemedim söylediðim sözün her zaman arkasýndayým aksini idda eden varsa ýspatlamaya hazýrým.
.
Ülfet’de üretilen sabunun tekniði ve içeriði hakkýnda bilgi verirseniz daha faydalý olacaðý kanaatindeyim. Detaylý bir açýklama özlediðimiz Ülfet’in tekrar hayata döndüðü konusunda bizleride tatmin edecektir.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 16:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ýddianýzýispat edeceðinizden þüphem yok ! sanýrým ne demek istediðimi size anlatamadým; Ülfet çok kaliteli hatta en kaliteli sabunu üretiyor olabilir, siz bu kaliteyi Ülfet adýna mý ispat edeceksiniz eðer öyle ise Ülfeti hangi þekilde temsil ettiðinizi belirtin, yok sade vatandaþ olarak bu iddianýzý ispat etmeye hazýr olduðunuzu söylüyorsanýz bu yaklaþýmý samimi bulmadýðýmý bilmenizi isterim.
alýntý:
mehmet bilim demiþki:
saygý deðer hemþerim kimliðimi hiç bir zaman gizlemedim söylediðim sözün her zaman arkasýndayým aksini idda eden varsa ýspatlamaya hazýrým.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Kaça aldýðý önemli deðil bencesine Nizipin adýnýn ön plana çýkmasý Nizipdeki iþsizlere iþ imkanýnýn tanýnmasý önemli. .
Nizipin ismide ayný zamanda üretilen bazý ürünler ile birlikte bu marka ileANILIRSA daha iyi olmazmý acaba ?.
Çok güzel bir çalýþma, bence Nizipli olup ta Ülfet’e sempati duymayan ve oradaki yeni çalýþmalara ilgi duymayan yok....
Hakikaten Ülfet tekrar ayaða kaldýrmak için kollarý sývýyan Beþler grubu çok ciddi, iddialý ve güçlü bir grup, Ülfette yaptýðý çalýþmalar ortada, temenni ediyoruz ki en kýsa zaman da tüm birimleri ile Ülfet’i Nizip’e ve Nizip sanayicisine model olacak þekilde iþletmeye açsýnlar..
Ayrýca Muammer bey’in yukarýda açýkladýðý gibi SÝNOLEA yöntemi ile elde edilen zeytinyaðý, evde kendi elinizle sýktýðýnýz portakal suyu kadar doðal,.
kaliteli sýzma zeytinyaðý elde edilirken yaþanan en büyüksýkýntýlardan biri de zeytinyaðýnýn ýsýya maruz kalmasýdýr, [u]ýsýyý düþürürseniz verim azalýr, arttýrýrsanýz kalite düþer</u .
SÝNOLEA yönteminde önce ýsý görmeden bir miktar zeytinyaðý elde ediliyor, ýsýgörmediði için pirinada normalden fazla kalan z.yaðý normal ýsý deðerleri kullanýlarak santrifuj yöntemi ile tekrar alýnýyor, .
tabi ki bu ikinci defa alýnan yað ile ýsý görmeden alýnan yaðýn deðerleri birbirinden farklý oluyor..
bu yöntem sayesinde en azýndan zeytinyaðýnýn bir bölümünün gerçek deðerleri kaybolmadan elde edilmiþ oluyor..
Gerçekten Nizipliler için,kent için güzel bir geliþme.Ýþsizliðin çok olduðu ülkemizde ve memleketimiz de çok öenmli bir geliþme.Yukarýdakilerde deðinildiði gibide kaliteli üretim olursa adým adým geliþmeleri gözlemleriz.Bir çok insanýmýza çalýþabilecekleri iþ sahalarý doðacaktýr.Böylece bir çok anlamda kentimizi daha iyi yerlerde göreceðiz.Umudum kaliteli üretiminin devam etmesidir.Þimdiden sahiplerine teþekürler.çalýþanlarýnada kolay gelsin.EMEÐÝ GEÇEN HERKESÝN EMEÐÝNE SAÐLIK....
.
***her an keþfetmek için bak***.
Nizip adýna hayýrlý olmasýný dilerim. En azýndan iþ imkaný olur.