arkadaþlar hoþ olmayan yazýlar yazýlmaya baþlandý mehmet patlýcan ve sýcaklar seni yordu galiba.
Yine söylüyorum ben geçmiþte yapýlan zalimligin yargýlanmasý ve temel hak ve hürriyetlerimiz açýsýndan ülkücü arkadaþlarýn evet diyecegini sanýyor ve tahmin ediyorum dedim ve yinede diyorum bunda bir kötülük ve yanlýþlýk yok.
Ha! burada ila cevap yazýlacaksa kimse þöyle böyle konuþmasýn diye itici ve agrasif yaklaþmaktansa.
Agabey teþkilat olarak biz bu þekli ile anayasa yapanlara oy vermiyecegiz siz veya bir baþkasý bizi anlamadan yazýyor biz esasý anlatýyor ve konuþuyoruz siz usulü hukukta bir kaidedir bu anayasanýn usul olarak bu þekilde çýkarýlmasýndan dolayý karþý çýkabilirsiniz ama biz içerik olarak 30 yýllýk kökne sistemin ve kanunlarýn degiþmesi açýsýndan söylüyoruz had,ise bu bunun için o sözü sarf ettim
Arkadaþým kimsenin kimseye hakaret etmeye hakký yok lütfen þu grup bu grup yazmayalým denir kalkýpta bir insana dönekti koltuk meraklýsýydý denmez
12 Eylül tabiki olmasý lazýmdý oldu tartýþýlan 12 eylül degil yapýlan zulum ve haksýzlýkar
Ben 3 yýl atanamadým suçum ne yok biz seni fiþledik suçumuz fiþlenmek
Bize dönek diyen insanlar acaba biliyorlarmý gecenin 2 sinde elektrik ve copun ne oldugunu sabahlara kadar betonlarda yatmanýn ne oldugunu gece kolunuzu duvara uzatýp elparmaklarýnýzla duvara dayanýp kuvvet almamamk içim
yerde su üzerinde þiþmiþ kan oturmuþ ayaklarýnýzýndahi üstüne bastýrnmadan ayak parmaklarýnýzýn üzerinde sabahlara kadar bekletilmeyi bilirlermi acaba saba kadar kaç kere Allaha YARAP CANIMI alda kurtulayým diye yalvardýbýzý bunlar bilmez 18-25 yaþlarýmýzýn nasýl heba oldugunu bunlar bilmez sabahlara kadar morarmýþ el ve ayak sýzýsý ile su içinde betonda yatmayý o soguklarda bunlar bilirmi acaba 24 saate bir kez tuvalete gidildigi ah ah yazacak çok þey var amma bu kadar yeter sanýrým
selamlar lütfen bir birimizi sevelim kýrmayalým