Sayin Polen; Bu Konutlar Hakkinda detayli Bilgi sahibi degiliz Paylasirsaniz seviniriz. Iyi gunler dilerim...
Anayasa Degisikligine
Turkce: EVET
Igilizce: YES
Fransizca: OUI
Arapca: نعم (Nʻm)
Almanca: Ja
Kurtce: Erê
Sayin Polen; Bu Konutlar Hakkinda detayli Bilgi sahibi degiliz Paylasirsaniz seviniriz. Iyi gunler dilerim...
Anayasa Degisikligine
Turkce: EVET
Igilizce: YES
Fransizca: OUI
Arapca: نعم (Nʻm)
Almanca: Ja
Kurtce: Erê
Konu Cali tarafýndan (21.07.10 Saat 08:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Mahmut bey sen niye alýndýnki bizim bu yazýmýzdan senin yazdýklarýndan kimse alýnmadý ben 25 yýldýr idareciyim bu kadroyu bana devlet verdi AKP degil ha mevki makam diyorsanýz AKP li hýrsýz bir millet vekili ile kapýþtým müdürlük kadrosunu býraktým þu an müdür yardýmcýsý olarak görev yapýyorum sanýrým bu sitede AKP den benim kadar kimse zarar görmedi
Ýnsanlar döneklik ile ne hallere düþdügünü ben nizipte iken çok iyi gördüm mahmmut bey F.Ç. ve ekibini siyaseti býraktým diye beni Nizip sanayi sitesinde iþe alýnmamý engellediler o zaman sanada söylediler ne yapalým faruka gücümüz yetmedi diyordunuz bu kadar dürüst bir insansýnýzda zalimin yanýnda ne iþn var
senin dedigin ANAP için Mustafa taþer devlet planlamada bize geldi rahmetli M.T.DE yanýmýzdaydý bize çok þey teklif etti amma biz kabul etmedik DÖNEKLÝK yapýp kimseyi satmadýk
Mahmut bey siz her konuda sivri konuþup insanlara direk hakaret ediyorsunuz Lütfen sayýgý ölçüsü ile hareket edelim
Eger siz ANAPA girip insanlara yardým etmeyi hizmet etmek olrak görüyor bir baþkalarýnýn ülkede bir takým tabular yýkýlýp bir takým degiþiklig,i kimin degil temel hak ve hüriyyetlerin nasýl geldigini inceleyip konuþan ve takdir eden insanlara DÖNEK diyorsanýz size tek bir kelime söyiyecegim
ALLAH SÝZE MERHAMET VE SAYGI versin
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
EFSANE BAÞKANIN OÐLU 'EVET' DÝYECEK
12 Eylül'e hazýrlýk olarak nitelendirilen 'Nokta Operasyonu'nda yüzlerce vatandaþla birlikte tutuklanarak cezaevine konulan ve gördüðü aðýr iþkenceler nedeniyle burada yaþamaný yitiren Fatsa'nýn efsanevi Belediye Baþkaný Fikri Sönmez'in oðlu Naci Sönmez Taraf'a yaptýðý açýklamadý, "Referandumda tereddütsüz evet diyeceðim" dedi. Babasýnýn ölümüne neden olan darbecilerin yargýlanmasý için bir umut oluþtuðunu belirten Neci Sönmez sözlerine þöyle devam etti:
EVET ÝÇÝN ELÝMDEN GELENÝ YAPIYORUM
Yalnýzca bir Anayasa deðiþikliði deðil bir zihniyet deðiþimi ile karþý karþýyayýz. Kimin getirdiðine deðil, neyin deðiþtiðine bakmak gerekir. Bu yüzden demokratikleþmenin ve darbecilerle hesaplaþmamazýn önünü açacak bu deðiþikliðe tereddütsüzce evet diyorum. Çevremdekilerin de evet demesi için elimden geleni yapýyorum...
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Devlet adamlýðýný her zaman takdir ettiðim sayýn Bahçeli (açýkçasý bunu her ifademde çevremden sert tepki görsem de benim için öyle) "Evet" deseydi burda hayýr diyenler acaba yine hayýr diyecekmiydi?
Komuniste Göre Amerikanci,
Ulkucuye Göre Arapcidir.
Milli Görüscu'ye Göre Sahte Müslüman,
Chpli'ye Göre Seriatcidir.
Pkk ya Göre Katil,.Ýsraile Göre Düsman
Liberale Göre Fazla Tutucu,
Fazla Tutucuya Göre Tavizkardir.
Aslinda Sirf Bu Tezatliklar Bile Senin Dogru Olan Tek Kisi Oldugunun Kanitidir BASBAKANIM
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ülkü Ocaklarý'ndan BAÞBAKAN'a Cevap
Ülkü Ocaklarý Genel Baþkaný Harun Öztürk, Baþbakan Erdoðan'ýn Dünkü Konuþmasýna Tepki Gösterdi.
Öztürk, “Siyaset, kan ve göz yaþý üzerinden ancak bu kadar yapýlýr. 30 yýldýr ne bir ülkücü þehit yakýnýný, maðdurunun yakýný arayýp, hatýrýný, saðlýklarýný sormayanlar, dönüp bakmayanlar, bugün nedense þehitlerimizin üzerinden yakýnlarý, gazilerimizin maðdurlarý üzerinden siyaset yapmayý kendilerine ilke haline getirdiler. Bu riyakarlýðý ülkücüler görmektedir ve bu cevap AKP'nin ve yandaþlarýna bir Tokat gibi patlayacaktýr" dedi. Öztürk Baþbakan'ýn yaptýðý konuþmaya tepkisini þöyle dile getirdi:
"Ülkemizin ve milletinin birliði için mücadele eden ve þehit olan Mustafa Pehlivanoðlu'nun adý, ülkesini ve milletini bölmeye ve ayrýþmaya, parçalamaya çalýþan bir Baþbakanýn aðzýna yakýþmamaktadýr. Sayýn Baþbakanýn bu tutumu ve davranýþý o kadar tutarsýzdýr ki, rahmetli þehidimiz ailesine gönderdiði mektupta' bir yanlýþlýk sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah’tan bulsunlar. Þunu hiçbir zaman unutmasýnlar ki Mustafalar ölür, Allah davasý ölmez, milliyetçilik Yaþar' diyor. Sayýn Baþbakan bu kýsmý bile okumaktan imtina etmiþ, bu kýsmý kendi siyasetine aykýrý olmasý sebebiyle sansürlemiþtir. Sayýn Baþbakaný þehidimize, yakýnlarýna, ailesine gösterdiði tutum bu seviyededir. Bu tutum ve davranýþý þehitlerimizin kemiklerini bir kez daha sýzlatmaktadýr.”
“Sayýn Baþbakan bazý dönemlerde bir takým ifadelerde bulunur. Eðer þehitler, kan ve göz yaþý üzerinden siyaset yapýldýðý ile ilgili bazý dönemlerde bir takým ifadelerde bulunur. Eðer yapýlýyorsa, böyle bir hal varsa, Baþbakanýn yaptýðý siyaset anlayýþýdýr. Siyaset, kan ve göz yaþý üzerinden ancak bu kadar ahlaksýzca yapýlýr.”
“30 yýldýr ne bir ülkücü þehit yakýnýný, maðdurun yakýnýný arayýp hatýrýný, saðlýklarýný sormayanlar, dönüp bakmayanlar, bugün nedense þehitlerimizin üzerinden, yakýnlarý, gazilerimizin maðdurlarý üzerinden siyaset yapmayý kendilerine ilke haline getirdiler. Bu samimiyetsizliði, bu riyakarlýðý ülkücüler görmektedir. Ülkücüler bunun cevabýný 12 Eylül'de referandumda, sandýkta 'hayýr' oyu vererek ortaya koyacaktýr ve bu cevap AKP'ye ve yandaþlarýna bir Tokat gibi patlayacaktýr."
unutmayalýmki 30 yýldýr bu mileti yöneten AKP degildir.bundan öncekiler neden böyle bir degiþiklik yapma cesareti gösteremediler acaba? çünkü koltuk sevdalýlarý bana dokunmayan yýlan bin yýl yaþasýn mantýgýyla bu milleti haksýzlýklara boyun eydirdiler Harun Öztürk tokatý bence AKP ye degil, iktidar ortagý olupta milletin hakkýný aramayanlara patlayacaktýr.
Evden Eve Nakliyat
aslýnda bu tesbitlerin, baþbakanýn güzel bir oyunudur.açýlým karþýtlarý olan,
ülkücülüðün türkçü,türkücü kanadýný
kürtlerin kürtçü ,pkkcý kanadýný
solcularýnda chp,disk ,ulusalcý kanadýný
biraraya getirdi ve bunlar arasýnda milli birlik ve beraberliði saðladý..
bak ne güzel ,biraraya gelmeyen insanlar baþbakan sayesinde ne güzel koro halinde hep beraber
yurttan sesler korosunda bas bas baðýrýyorlar..
bahçeli ve kandil,chp merkezi ayný dili konuþuyorlar..
Bu ülkede hep sagduyu kazanmýþtýr.
Hayýr sonucunu düþünmüyorum.