Ýþte sandýk iþte pusula
* Bir EVET, Habur sýnýrýndan yurdumuza sokulan, 30 kiþilik PKK’lý guruplarýn yerine, piþman olmadýðý halde aramýza salýnýverecek yüzlerce, binlerce PKK’lýya
kapýlar sonuna kadar açabilir!!!
* Bir EVET, Ýktidarýn neredeyse her söyleminde itina ile altýný çizmeye çalýþtýðý 26 etnik köken sayýsýný , bundan sonra 126 etnik köken sayýsýna çýkarmasýna ve
her platformda rahatlýkla dile
getirmesine yol açabilir !!!
* Bir EVET, çoluk çocuða alýnan gemicikleri yüzdürmek için yurdumuzun 3 tarafýný çevrileyen denizlerimizin birisinin bu gemilerin rahat yüzdürülmesi ve gariban yavrucaklar için özelleþtirilmesini saðlayabilir !!!
n Bir EVET, Yahudi Üstün Cesaret Madalyalý alan Sayýn Erdoðan’ýn cesaretini arttýrarak!, Hristiyan Üstün Cesaret
Madalyasý almasý için aday
olmasýna zemin hazýrlayabilir!!!
n Bir EVET, Sayýn Erdoðan’ýn, Þehit Mehmetçik için KELLE ! demesi sonucu 3 kuruþluk tazminata mahkum olmasýný doðru kabul ettirerek, þehit Mehmetçiðimize KELLE oðlu KELLE! dedirtebilir!!!
n Bir EVET, Ýsrail gibi dünün devletçiðinin önünde Türkiye’yi bu hallere sokan mevcut iktidarý tekrar canlandýrarak, Kuzey Iraktaki aþiretler karþýsýnda yarýn koskoca Türkiye’ye diz çöktürebilir!!!
SÝZ EMEKLÝLER; bir EVET’inizle, aldýðýnýz maaþý yeterli bularak fazlasýný istemiyoruz demeye de EVET demiþ
olmuyor musunuz?!...
SÝZ MEMURLAR; bir EVET oyunuzun, mevcut iktidarýn yandaþlarýnýn atamalarý, tayin ve terfileri yapýlýrken sizlerin bu gidiþten memnun olduðunuz olarak algýlanacaðýný ve bizler olduðumuz yerde
saymaya devam edelim demek olduðunu bilmiyor musunuz?!...
SÝZ ÝÞÇÝLER; bir EVET’inizle evde yeteri kadar liseyi ve üniversiteyi bitirmiþ iþsiz varken sizinde mevcut iþinizi kaybetmeye EVET demek olduðunu
düþünemiyor musunuz?!...
Bu kadar ÞER iþler için EVET
diyemeyeceðime göre...
HAYIRDA, HAYIR vardýr diyorum...
Ve HAYIR DÝYORUM...
Ve referandum için ülkemize,
HAYIR DÝLÝYORUM...
* Yeniçað gazetesinden alýnmýþtýr.