Akdoðan; “Referandum Bu Milletin Zaferi Olacaktýr”
![]()
12 Eylül 2010 Pazar günü yapýlacak Referandum hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Referandumun Türkiye’nin var olup olmama noktasýnda yüzyýlýn en büyük olaylarýndan birisi olduðunu belirtti. Türkiye’de Cuntacý Zihniyete, Darbeci Zihniyete dur diyebilmemiz, yanlýþlarý yapanlarý yargýlayabilmemiz ve yanlýþlarýn hesabýný sorabilmemiz açýsýndan Referandum’un büyük bir önem arz ettiðini vurgulayan Baþkan Akdoðan, Türkiye’nin12 Eylülde tam Demokrasiye Hâkim olabilmesi için iyi bir fýrsat yakaladýðýný ve bu fýrsatý Necip halkýmýzýn ve özgürlükten yana olan halkýmýzýn en iyi þekilde deðerlendireceðini kaydetti. 60’lý 70’li ve 80’li yýllarda darbe yaþayan Ülkemizin peþ peþe darbe giriþimi yaþadýðýna iþaret eden Baþkan Akdoðan, bu darbecilere ve karanlýk zihniyete karþý dur demenin þimdi tam zamaný diye konuþtu. Ben inanýyorum ki yüzde 60’larýn üzerinde EVET Oyu ile Nizip’imiz ve Türkiye’mizde yaþayan halkýmýz en güzel cevabý verecektir diyerek sözlerine devam eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, 12 Eylül 2010 Pazar günü yapýlacak olan “Referandum Bu Milletin Zaferi Olacaktýr” dedi.