Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu bünyesinde baþlatýlan “Yaz Spor Okullarý”nýn açýlýþý Nizip Kapalý Spor Salonu’nda düzenlenen törenle yapýldý. Açýlýþ Törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Usta Öðreticiler ile Kursiyerler katýldý. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi bünyesinde açýlan “Yaz Spor Okullarý”nda Futbol, Basketbol, Voleybol, Çim Hokeyi, Tekvando, Karate, Baðlama, Gitar, Keman, Bilgisayar ve Ýngilizce Kurslarý yer alýyor. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’yla baþlayan açýlýþ töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip’te “Yaz Spor Okullarý” adý altýnda düzenlenen kurslarýn, yaz tatili boyunca çocuklarýn ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmalarý ve Usta Öðreticiler nezaretinde bir þeyler öðrenmeleri açýsýndan fayda getireceðine inandýðýný söyledi. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Halk Oyunu Ekipleri, Tekvando ve Karate gösterileriyle tören son buldu.
Kaynak NrtMedya