[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yJnqB5pR21M&feature=related[/ame]
dinlemenizi tavsiye ederim
selamlar
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yJnqB5pR21M&feature=related[/ame]
dinlemenizi tavsiye ederim
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gayrý dayanamam ben bu hasrete
Ya beni de götür ya sen de gitme
Ateþ-i aþkýnla yakma çýramý
Sen gidersen kendim berdar ederim
Bülbül gül dalýna konmaz niderim
Elif Kaddim büker kemed ederim
Yar sineme vurdun kýzgýn daðlarý
Viran koydun mor sümbüllü baðlarý
Hüsey'n'im geçiyor gençlik çaðlarý
Bedia AKARTÜRK bu türküyü güzel söyler.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ýçimde kor ateþ vardý.. O da yandý kebeb oldu!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yutubu indirip seyrettinizmi
Selamlar
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yJnqB5pR21M[/ame]
Adama kesinlikle acýmadým. Sadece þunu düþünüyorum karýsý ve çocuklarýnýn ne suçu vardý ki ? Bana göre ihmal ettiði evladý tarafýndan cezasý verilmiþ.
Bazý durumlar vardýr sadece sevgi nin masumiyetine sýðýnýlamaz.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
zeynel sen gerçekten akýllý bir gençsin adamýn yerinde ben veya sen olsaydýn veya bir yakýnýn olsaydý ne yapabilirdik cenabý mevla ile sözleþmemizmi varki. Hiç bir kadýn kötü yola düþmek istermi hiç yada sevgisinin hiçmi kýymeti yok zavallý adam evlenmeden önce hayat kadýnýna aþýk olmuþ amma toplum kurallarý musade etmiyor ve adamýn ailesi adamý kadýndan sogutmak için evlendrmiþler irade dýþý bir evlilik gönül bu önüne geçemiyorlar zavallý kadýnýnýn ne suçu var ömür boyu mutsuz kalmýþ birde yetmez gibi evladýda gitti
Zeynel bunlar Adem a.s ýn evladý bunlar ya iman kurtaramayýp ebedi cehennem tutturduysa ben iþte ona yanýyorum
Biz hep madalyonun bir yüzünü görüyoruz örnek verecek olursak osmanlý patiþahlarý bizim devlet büyügümüz atalarýmýz amma avrupalýlarýnda YEGENÝ zira hep yabancý kadýn aldýklarýndan batýlýlar bizim patiþahlarýmýzýn DAYISI
yanlýþým varmý zeynel kardeþim
Selamlar
sevgili admin ben açýyorum.Selamlar
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
hým o zaman agbaglantýnýn
Yeðlenen DNS sunucusunu 192.168.1.1 olarak ayarla
alt kýsmý bom boþ olacak
ben bu þekil yuutuba giriyorum
Selamlþar
Fatih abim
Ben adamýn veya hayat kadýnýn sevgisini anlýyorum ama adam hayatý akýþýna býrakmýþ gibi veya olay eksik anlatýlmýþ. Bu olayda bence kadýn ve adamýn sevgisi ön plana çýkartýlmýþ aile geri planda duruyor. Oysaki bana göre en kutsal olan Ailedir. Adam ya gençlik aþkýný unutacaktý yada ailesine yansýtmadan yüreðinde yaþayacaktý. Birinin mutluluðu baþkasýnýn acýsý olmamalý. Bir adam var ortada bir tarafta sevgili diðer tarafta parçalanmýþ daðýlmýþ aile. Hepsinin sorumlusu adam. Sevgiyi bilirim abi hele sevdiðinle evlenmeyi en iyi ben bilirim. Bunun huzuru mutluluðu baþka acaba dediðim günlerde oldu, ya yüreðimin sahibiyle hayatý paylaþmasaydým ne yapardým diye ama iþte ALLAH yüreðime göre verdi çok þükür. Selamlar
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Çok haklýsýn sevgili zeynel aile kadar kýymetli ne olabilir amma birde türküyü hayat kadýnýnýn kendisi yaþayarak yazmýþ kendimizi kadýnýn yeri ne koyarak babasýný býçaklayan adamýn üzüntüden ölen kadýnýn ve dahasý adamýn yerine koyarak dinlersek iþte o zaman yürek dayanmýyor hayat kadýný bindefa kovmuþtur adamý bin defa karþýsýna çýkmamýþtýr bir arkadaþým vardý bu þekil çok acý çekti gözlerim gördü amma mani olamadýk haline
bak türkünün bir yerinde ne diyor
Sen gidersen kendim berdar ederim
Bülbül gül dalýna konmaz niderim
kadýn diyor bülbül yani adam güldalýna konmaz niderim yani kendini kast ediyor ve niderim ben okadýnýn halini yaþýyorum çaresiz bir aþk var sevgi var kavuþmak imkansýz pezevekleri her gün dövüp kötü yola sürüklüyorlar kadýn kurtulup yuva kurmak istiyor adamýn tarafý kabul etmez ufffffffffff sevdigi adamýn çaresi yok ya biz o hayat kadýnýn yerinde olsak allah korusun bir baþka insanýn yakýný bu yola düþse ufffffff çok acý bir þey çok benim yüregim dayanmýyor
Selamlar