Bütün kadýnlarda sakal olduðunu farzedelim.. Ben ýnternette yorumlarý gördüm uygun olanlarýný aldým siz ne düþünürdünüz acaba?!..
Bana göre; fevkalade olaðan bi durum olarak kabul edilir ve hayatýn akýþý þöyle devam ederdi..
* Bazý kadýnlar diðer kadýnlarýn sakallarýný kýskanýr.. benim neden onunki kadar gür deðil diye hasetlik yapardý..
* Bu yýlýn moda sakal rengi diye biþey olurdu.. bütün bengüsularýn sakallarý farbikadan yeni çýkmýþ gibi ayný renk olurdu..
* Kuaförlerde sakal bakým ürünleri satýlýr.. günlerde ottan kökten bakým kürü tarifleri verilirdi..
* Çeþit çeþit sakal örme teknikleri geliþtirilirdi.
* Sakal tokasý die bi gereç pazarda 5 tanesi bir liradan satýlýyo olurdu..
* Erkek þairler sevgilinin sakalýna övgüler yaðdýran þiirler yazardý..
* Ali desidero yanýsýra, ayþe desidero da reklamlarda oynuyo olurdu..
* Halamýn amcam olabilmesi için gereken koþullardan biri gerçekleþmiþ olurdu.. ama bu koþul tek baþýna halamýn amcam olduðu anlamýna gelmezdi..
*Hülasasý.. pek de bi deðiþiklik olmazdý..

*benimki kesin farklý boylarda uzar beni hasta ederdi. hay benim þansýma..
*Sinek kaymazdý..
*Laflari biraz daha dinlenirdi.
(bkz: sakalýmýz yok ki lafýmýz dinlensin)

*gilette reklamýnda adriana lima oynar biz de erkekler olarak hep beraber marsa falan yerleþiriz artýk.
*Hoþ olmazdý.
*Herhalde normal kadýnlara köse denirdi mudurnu tavuk gibi ortalýkta dolaþýrlardý.ve sakal çýksa elbette kadýnlar onu da boyatýr rezilliðini çýkarýrlardý.

-Ayten naptýrdýn sakallara?!?!

+naptiriyim þekerim .. hafif bir renk attýrdým açtýrdým biraz...

-Aaa yakýþmýþ ama. Ýyi olmuþ. gözlerini göstermiþ. bende topuz yaptýracaðým

*rapunzel, robinson crusoe gibi olurdu.
*Sakallarýna göre kýyafet ararlardý. "þu dekolte sakalýma gitmez", "ay yarýn arkadaþýn kýnasý var. bu sakala ne giyeceðim ben?", "yarýn iþ yerinde toplantý var. top sakal mý býraksam acaba?" gibi dertleri artar da giderdi. ama en azýndan tikky erkekler gibi 3 numara saç, sol kulakta küpe ve kirli sakal kombinasyonlarý olmazdý.