saat yonunde donuyor fakat bir ara sanji tersi döner gibi oldu.
Bayanýn yere basan ayaðýna bakýn hangi yöne döndüðünü görürsünüz,azýcýk saða sonra sola dönüyor.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (25.06.10 Saat 08:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
yaw sizene ne yöne dönerse dönsün de siz bu kadýna tepeden nasýl bakýyorsunuz anlamadým ki...ayaða kalkýp mý bakýyorsunuz![]()
ben bunu daha öncede görmüþtüm
Eðer siz bu bayaný saat yönüne doðru döndüðünü görüyorsanýz, beyninizin sað tarafýný kullanýyorsunuz. Eðer öbür yönde görüyorsanýz, beyninizin sol tarafýný kullanýyorsunuz.
Bazý insanlar her iki yönde de döndüðünü görüyorlar. Fakat çoðu insan sadece tek yönde görür.
Eðer siz diðer yönde de görmeye çalýþýrsanýz ve görürseniz, IQ' nuz 160' ýn üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ayrýca sayfayý aþagý yukarý yönde hareket ettirirseniz bayanýn dönme yönü deðiþecektir
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
ayrýca sayfayý aþagý yukarý yönde hareket ettirirseniz bayanýn dönme yönü deðiþecektir
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Bayan!!!!
Kadin ne yone doner bilmem ama hepinizin basini dondurdugu kesin)))
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
Istedigi yere donsun,eninde sonunda bir erkege donecegi kesin.onun icin fazla takmiyorum.onemli olan finaldir....