Eðitim Bir -Sen Nizip Ýlçe Temsilciliði’nin düzenlediði “Yemekli Yýlsonu Pikniði, dün akþam Nizip Belediyesi Karpuzatan Mesire alanýnda yapýldý. Bu yýl 8.cisi yapýlan “Yemekli Yýlsonu Pikniði”ne Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Gaziantep Eðitim Bir -Sen Þube Baþkaný Zekeriya Efiloðlu, Nizip Hizmet -Ýþ Sendikasý Baþkaný Murtaza Cengiz, Diyanet- Sen Nizip Ýlçe Baþkaný Yaþar Yýlmaz, Okul Öðretmenleri ve eþleri katýldý. Piknik programýnýn açýlýþ konuþmasýný Eðitim Bir -Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Mehmet Çelik yaptý. Çelik konuþmasýnda yemeðe katýlanlara teþekkür ederken, Eðitim Bir -Sen olarak gün ve gün istikrarlý bir þekilde hem Nizip, hem Gaziantep, hem de Ülkemiz genelinde büyüyen bir Sivil Toplum Örgütü’dür. Öðretmenlerin özlük hakký, ek dersler ve ücretli öðretmenlerle ilgili gündemde olan konulara da deðinen Eðitim Bir -Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Mehmet Çelik, bizleri bu gece yalnýz býrakmadýðýnýz ve onurlandýrdýðýnýz için tekrar teþekkür ederim þeklinde konuþtu. Program daha sonra sýra gecesi ekibinin söylemiþ olduðu birbirinden güzel türkülerle devam ederken Ana Sýnýfý Öðrencisi 6 yaþýndaki Elif Aysu Gök okumuþ olduðu “40 yaþýndasýn” adlý þiirle ayakta alkýþlandý. Yýlsonu Pikniði yapýlan ikramlarla devam etti.
Kaynak NrtMedya