Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt,bu yýl iki farklý okulda öðrencilere karne daðýttý. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, karne daðýtým töreninin ilkini yeni yapýlan ve 2009-2010 eðitim öðretim yýlýnda faaliyete geçen Mehmet Cemal Dikici Ýlköðretim Okulu’nda yaptý. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Okul Müdürü Abdullah Demir ve Sýnýf Öðretmeni Erdal Ekinciyle birlikte öðrencilerin karnelerini daðýtarak onlara baþarýlar diledi. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, öðrencilere baþarýnýn yolu bol bol kitap okumaktan geçer sizler dilediðiniz takdirde puaný en yüksek olan okullarda okuyabilir ve baþarýya sahip olabilirsiniz siz istedikten sonra aþamayacaðýnýz bir engel ve gidemeyeceðiniz hiçbir yol yoktur diyerek tüm öðrencilere yaz tatillerini güzel bir þekilde geçirmeleri temennisinde bulundu. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, daha sonra Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý ile birlikte Atatürk Ýlköðretim Okulu’na geçerek, Okul Müdürü Mehmet Öztürk ile birlikte karne daðýtarak öðrenencilere baþarýlar diledi.
Kaynak NrtMedya