Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, toplu belge töreni düzenlendi. Nizip Öðretmenevi Salonu\'nda düzenlenen törende, 2009-2010 eðitim öðretim döneminde, deðiþik sportif ve kültürel etkinliklerde ve yarýþmalarda dereceye giren öðrencilere ödülleri verildi. Törende, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürleri Mehmet Celal Eðilmez, Metin Kýlýçparlar ve Abdullah Daðlý, öðrencilere ödüllerini verdi. 1. 03-07 mayýs 2010 tarihlerinde Aydýn ilinde yapýlan Okullar Arasý gençler Türkiye tekvando müsabakalarýna Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Tekvando Antrenörü ali Gören Nezaretinde katýlan Ýmam Hatip Lisesi Öðrencisi Yusuf KOCAMAN Türkiye Birincisi, Ticaret Meslek Lisesi Öðrencisi Muhammet Emin KOCAMAN Türkiye ikincisi OlmuþturAyrýca Kayseri ilinde düzenlenen Yýldýzlar tekvando müsabakalarýna katýlan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Vildan ALKURT Türkiye Üçüncüsü olmuþtur. 2. 27-30 Nisan 2010 tarihleri arasýnda Gaziantep ilinde düzenlene atletizm müsabakalarýna Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým BEYAZIT gözetiminde katýlan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu öðrencileri Hatice Dila ÖÐÜT Gülle Atmada Ýl Birincisi ,Abdulbaki DENÝZ yüksek atlamada il Ýkincisi, Ali Akýn ÖZKILIÇ Yýldýz erkekler 100 metre engelli koþularda il üçüncüsü ayný öðrenci 400 metre koþuklarda il üçüncüsü, Mehmet Fatih BOZKURT 3 Adým atlamada il üçüncüsü olmuþtur. 3. U-11 Yaþ grubu Mehmet Akif Ersoy halk eðitimi merkezi Spor kulübü futbolcularýndan Halit Habip KAPLAN antrenörü Cuma HORUZ nezaretinde katýldýðý Top ile Dripling ve slalom yarýþmalarýnda il birincisi olmuþtur. 4. 13 Haziran 2010 tarihinde Gaziantep ilinde yapýlan Doðu ve Güneydoðu 5. yaz Oyunlarý Tekvando il seçmelerine Antrenör Ali Gören nezaretinde katýlan Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Sporcularý 3 birincilik, 4 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandýlar
Kaynak NrtMedya