Bir insan hayatinda 1 defa gercekten asik olabilir ve kolay kolay da ilk aski unutamaz diye dusunuyorum.ilkler ozel ve guzeldir.
Bir insan hayatinda 1 defa gercekten asik olabilir ve kolay kolay da ilk aski unutamaz diye dusunuyorum.ilkler ozel ve guzeldir.
Ýnsan hayatýnda bir kaç kez aþýk olabilir, bazýlarý hiç hatýrlanmaz bazýsý da hiç unutulmaz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bunu ben bilemem.
Menese yengeden fýrça yedireceksiniz karýþtýrmayýn þimdi eski deftertleri.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
He valla fatih hocam..)
Valla tehlikali bir konu..
Siteye hanýmlar da giriyor. Adminlerden ricam konunun kapatýlmasý. Sonra iþin ucunda dayak yemek de var.. Neme lazým?!![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu sitede ben de dahil hiçmi KAZAK ERKEK çýkmayacak.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
![]()
)))))))))))))))))))
yaw de gidin siz de amma ödlekmiþsiniz haa,
insanýz hepimiz severiz de seviliriz de bunun avrattan korkmaktan ne alakasý olabilir,
sevmiþsek sevmiþiz Allah bizim içimize bu sevgiyi sevilmeyi sevmeyi koymuþsa onu biz çýkarýp atamayýz ki , yüce Allah biz insanlara hep kendisinden birþeyler vermiþ , sevginin en ulusu onun Muhammed A.S.V. sevmesi ve ona kendi dili ile Habibim demesidir, bu hiç bir kula veya Peygambere nasip olmamýþtýr sadece Ýbrahim A.S. hariç ona da biliyorsunuz ki Halilim demiþtir.
Onun için sevmek ve sevilmek güzel bir þey Yunus da öyle diyor ya severiz yaradýlaný yaradandan ötürü.
Ýnsanlar sevecek aþýk olacak bu illada evlenmiþ olduðun haným veya erkek olacak deðildir ki, sevmiþsindir geçmiþte kalmýþtýr veya halen berabersindir , çok þey deðiþmez önemli olan o sevgiyi yaþamaktýr o duyguyu anlamaktýr.![]()
makin
Ýnsan Hayat devam ettikçe aþýk olabilir.Ýlk aþk ikinciden sonra unutulur![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ