Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulu’nun hazýrladýðý “Yýlsonu Gecesi” Belediye Nikâh ve Düðün Salonu’nda dün akþam saat 20.00 de baþladý. Geceye Kaymakam Vekili Cuma Emeç, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Milli Eðitim Þube Müdürleri, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Yeþil Nizip Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Levent Çetinel, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliði Baþkaný Süleyman Çiçek, Yýlsonu Gecesi’nin Ana Sponsoru Kýzýlaslan Týp Merkezi Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan ve çok sayýda davetli katýldý. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýyla baþlayan Yýlsonu Gecesi’nin açýlýþ konuþmasýný Okul Müdürü Mehmet Gören yaptý. Okul Müdürü Gören konuþmasýnda 2009 -2010 Eðitim Öðretim Yýlýnýn sonlarýna yaklaþtýðýmýz þu günlerde Öðrencilerimizin stres atmasý, birlik ve beraberlik içerisinde bulunmasý için gece düzenlediklerini belirterek, geceye katýlanlara teþekkür eti. Gecede 2009 -2010 Eðitim Öðretim Yýlý içerisinde Okul’un faaliyetlerine katký saðlayan NRT Yönetim Kurulu adýna NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy’ a Kýzýlaslan Týp Merkezi Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan tarafýndan, Yeþil Nizip Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Bülent Çetinel adýna Genel Yayýn Yönetmeni Levent Çetinel’e Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan ve “Yýlsonu Gecesi”nin Ana Sponsoru Kýzýlaslan Týp Merkezi Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan’a ise Ýlçe Kaymakam Vekili Cuma Emeç tarafýndan Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulu adýna birer Plaket verildi. Gece, ayrýca NRT Haber Muhabiri Ýrfan Aydoðdu ve NRT Kameramaný Abekir Turan’a yönelik Belge Töreni’yle devam ederken, sahne alan öðrenciler ise dans gösterileri, þiir dinletisi, halk oyunlarý gösterileriyle devam etti.
Kaynak NrtMedya