Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan “1. Zeugma Eðitim Bilim ve Kültür Þenlikleri” bugün saat 10.00 da Osmanlý Parkýnda baþladý. Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Kaymakam Vekili Cuma Emeç, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçe Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip TEDAÞ Müdürü Yavuz Balki’nin katýldýðý“1. Zeugma Eðitim Bilim ve Kültür Þenlikleri” Özel Zirve Týp Merkezi, Nizip TEDAÞ Müdürlüðü ve Papaðan Kuruyemiþ Sponsorluðunda yapýldý. 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýyla baþlayan Bilim ve Kültür Þenlikleri Gazi Mustafa Kemal Ýlköðretim Okulu’nun Zeybek Halk Oyunlarý, Nizip Anaokulu Öðrencileri Kafkas Halk Oyunlarý, Halk Eðitim Merkezi Çocuk Giysileri Defilesi ve Halk Eðitim Merkezi Müzik Dinletisiyle devam etti. Osmanlý Parký içerisinde hazýrlanan stantlarýn açýlýþý ise Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz’in istekleri üzerine Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Ýzci Grubu Öðrencilerinden Dilan Çetin ve Tuba Özdemir tarafýndan yapýldý. Açýlýþýn ardýndan Kaymakam Karadeniz ve beraberindekiler stantlarda sergilenen ürünleri gezerek bilgi aldý. “1. Zeugma Eðitim Bilim ve Kültür Þenlikleri” Osmanlý Parký Restoranýnda verilen kokteyle sona erdi.
Kaynak NrtMedya