SEVGÝLÝ SAKALI SENÝ TANIMAK AYRI BÝR ZEVKDÝ UNUTMADIM
SEVGÝLÝ SAKALI SENÝ TANIMAK AYRI BÝR ZEVKDÝ UNUTMADIM
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sanki biz kendisini sevmiyoz.....( (hiç bahsetmemiþ)
Verdiðim diploma boþa gitti desene.....
Olsun abi,tamam,canýn saðolsun....
Bende yarýn kasým abim için bir konu açarým... Yeterki kasým abim bana bir karizmatik fotosunu yollasýn....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
VAY BE DAYICIGIM BANA AYRI CA BÝ KONU ACMIÞ)AYNEN FATIH DAYI SENI BIR DAYIM OLARAK GÖRMÜYORSAM NAMERDÝM.ALLAH SANA UUZN ÖMÜR SAGLIKLI MUTLU BÝR ÖMÜR NASÝP ETSÝN.DOGRU YOLDAN AYÝRMASIN SENÝ VE TÜM ÝNANANLARI.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
teþekür ederim can dostlarým vallahi beni utan dýrdýnýz .orhan hocam allah büyük ve sen sabret bende seni seveceðim.
sevgili huzeyfe seni konu içinde ayrýca yazdým bak kopyalýyorum.selamlar
MÜZMÜN BEKAR HUZEYFE ÝLE KIYMETLÝ AKHENATON KARDEÞLERÝME
Orhan Abi sana helal olsun valla. Ne lüzumu vardý þimdi?
Gözler ayný çýkmazlarda, sözler ayný sen... :'(
bireysel emekli, sadece üye...
ya orhan abi ilk görünce korktum valla ya...dedim acaba noluyofatih abi siteden mi gitti falan diye...ben siteye ilk girdiðimde bu kadar güzel dostluk abilik iliþkisi olacaðýný düþünmüyordum ama þimdi düþnüyorum da bu site gibi bi site var mýdýr acaba?ben fatih abi gibi baba adam tanýmadým...adminimize ve diðer bu siteyi kurarken emeði geçen herkese çok tþk ederim...hepinizi çok çok seviyorum...
Saðol abiçiðim bakýn abimiz giderken ki resimleri valla sevgilimden ayrýlsam bu kadar üzülmezdim
![]()
![]()
abim seni tanýmak benim için büyük þerefdir.Gerçekten senin gibi insanlarýn var olduðuna ben inanmýyordun ama demek ki hala allah dostlarý varmýþ. Ben yaðçýlýðý sevmem gerçek ne ise onu söylerim abim seni gerçek abim saydým. Ýyi ki varsýnýz.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:50 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili dostlar inan sizlerden ayrýlýrken o kadar caným yandýki ben bu acýyý 17 yaþýmda ilk defa ankaraya okumak için gittiðimde yaþadým,zandettimki arabanýn tekerleri hep ütümde döndü durdu, sevgili kurt la az bir zaman buluþa bildik o benimle konuþurken b en zamanýn bitmesini hiçmi hiç istemedimhepinize minnettarým hele orhan kardeþimin bizim için yaptýklarýn asla unutamam sevgili bekar can dostlarým benim
Gökhan resimler için teþekkür ederim. Fatih Abi az da olsun görüþtük ya o da yeter. Hani derler ya az zamanda çok ve büyük iþler baþardýk. Biz de az zamanda çok büyük diyaloglara girdik. Allah bu muhabbeti bozmaz inþallah. Hadi bize bir güzellik yap. Bayramda da gel.
bireysel emekli, sadece üye...
Birkaç defa oturmak nasip olmuþtu kendisiyle,gerçekten beyfendi ve doðal bir insandý,bi daha ki geliþini dört gözle bekliyoruz..
...