Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu 5-A Sýnýfý Öðrenci Velileri tarafýndan “Yýlsonu Balosu” düzenlendi. Kara Hacý olarak bilinen Nizip Þehir Lokantasý’nda yapýlan ve saat 20.00 de baþlayan “Yýlsonu Balosu” 5 –A Sýnýfý Öðrenci Velilerinin katkýlarýyla yapýldý. “Yýlsonu Balosu”na Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Okul Öðretmenleri ve Öðrenci Velileri ve 5-A Sýnýfý Öðrencileri katýldý. Yýlsonu Balosu’na katýlan 5-A Sýnýfý Öðrencileri de özel giydikleri kostümlerle geceye renk kattý. 5-A Sýnýfý Yýlsonu Balosu’nun açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt; Öðrencilerimizin bu mutlu günlerinde yanýnda olmak elbette bizleri onurlandýrýyor. Bu geceyi tertipleyen Öðrenci Velilerine teþekkür ediyor, geceye katýlan tüm Öðrencilerimize de iyi tatiller diliyorum dedi. Yýlsonu Balosu’na katýlan Sýnýf Öðretmeni ve bu yýl emekliye ayrýlacak olan Aynur Alkan bir konuþma yaptý. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’nun sevilen Öðretmenlerinden Aynur Alkan konuþmasýnda; Mutluluk ve hüznü bir arada yaþadýðýný, yýllarca böylesine kutsal bir görevde bulunmanýn kendisine onur verdiðini söyleyerek, Okulumu ve hepsi birer evladým olan Öðrencilerimi asla unutmayacaðým dedi. Balonun açýlýþ dansýný Hayat Arkadaþý Yýlmaz Alkan ile yapan 5-A Sýnýfý Öðretmeni Aynur Alkan daha sonra sýrayla öðrencileriyle dans etmenin mutluluðunu yaþadý. Yýlsonu Balosu’nda halay çeken, Kolbastý oynayan 5 – A Sýnýfý Öðrencileri, geceye renk kattý. .
Kaynak NrtMedya