Nizip'in Parklarý ve tranfolarýn duvarlarýna graffiti (sprey boya ile resim ve yazý yazmak istioruz ) örnek resimler yükledim
Nizip'in Parklarý ve tranfolarýn duvarlarýna graffiti (sprey boya ile resim ve yazý yazmak istioruz ) örnek resimler yükledim
bence çok baþarýlýsýnýz..çok beðendim ... yahu bizim nizipte böyle yetenekler de mi varmýþ maþallah) bence yapýn...grafiti bir þehrin renklerindendir ve bence çok da hoþ duruyor(usta ellerden çýkýnca)
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Genç yeteneklerin desteklenmesi gerek, umarým belediye yönetimi uygun duvar tahsisi yaparlar?
Böyle þeyler þehrin havasýný deðiþtiriyor, eðer profesyonelce yapýlýrsa çok güzel oluyor...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
gençlere desteðimiz sonsuz elbette her ne kadar benim tarzým olmasada gençlerin sanatla uðraþmalarý çok hoþuma gidiyor...nizipte uygun duvarlarýn olduðuna inanýyorum...bu gençleri desteklemek ve diðer gençlere örnek olmalarý adýna nizipte her yýl yapýlan þenlikler kapsamýnda bu gençlerin hem sanatlarýný icra edebilecekleri hem gösteri mahiyetinde eðlenceli bir etkinlik düzenlenebilir diye düþünüyorum...dünyanýn her yerinde seveni ve kitlesi olan bu sanatýn nizipte de sevileceðinden hiç þüphem yok...baþarýlar sevgili gençler...
Biz bu sanatý ilerletmek istiyoruz sanatý sanat oldugu için ve sanatýn nizibimize kazandýrýracagý olanaklar için elimizden geleni yaparýz belediyeninde bize destek ve yardýyla uygun duvarlara çizmemize izin vermesiyle inanýyorumki niziip daha güzel oalcak ben 3 yýldan beri resim , graffiti , karakalemle ugraþýyorum ama nizipte kendimi geliþtiremiyorum ilgili yerlerin açýlmasýyla nizipli gençlerin sosyal kazançlarý saðlanmasýna yardýmcý olacaktýr... Hepinize ayrý ayrý destekleriniz için Teþekkürlerimi sunarým...
![]()
Çok güzel bir fikir,belediye de yer gösterirse harika olur.
ZEUGMA'da çýkan mozaikleri çalýþýrsanýz daha da uygun ve Nizip'le bütünleþir diye düþünüyorum.
Sizlere kolay gelsin,baþarýlar.![]()
Nizipte bu iþ için çok müsait yerler var sanýrým Baþkanýmýz ilgilenecektir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ilgilenmeleri hem gençler adýna hem sanat adýna hem nizip adýna maddi bi gelir saglamaz fakat sosyal anlamda manevi deger kazanacaqýndan eminim.ilgilinziden dolayý tkrar tþk edim![]()
belediyemizin bu sanata destek verip arkadaþlarýn kendini daha da geliþtireceðine eminim..